evet bende çok stresli bır hamılelık donemı geçırıyorum ama hamılelıkten değil bu tamamen kışıler sınırlendırdiği için ama artık yeter lafla hayat geçmiyor bı şekılde bertaraf edıp bebeklerımızı düşünmemız lazım zaten bı doğsunlar butun sıkıntılar gececek hep bırlıkte sıkıntılarımız varsa buradan yazıp bı şekılde bırbırımıze yardımcı olabılırız hadı kızlar huzurlu yaşam yaratalım
Merhaba aynı sizin durumunuzdayom şimdi nasılsınız bebeğiniz oldu mu?merhahaba arkadaslar :) ben de 23. haftamdayim..bu gebelikteki stres olayini hamile kalmadan once de hep dusunmustum..diger arkadaslarimdan gozlemledigim; hamileliklerini gule oynaya gecirenlerin bebek dogduktan sonra da kolay zaman gecirdikleri oldu..ne kadar bilincli olsam da bu konuda insanin icinde bulundugu durumu kontrol etmesi cok zor..Yurtdisinda yasiyorum..ailemden birtek kisi yok yanimda..yalnizim..ilk aylardan itibaren calisirken stres..teyzemi kaybetmem..ki hala aklima geldikce agliyorum..esim yabanci ve onla olan kultur catismalarimiz..hersey cok sinirlendiriyor ve uzuyor beni..cabuk uyanmaya basladim en ufak sese ve her gece nerdeyse esimi azarliyorum..sonra uzuluyorum da.ne yapiyorum diye....kisaca tahammulsuz ,sabirsiz oldum..endise ediyorum bu yalnizlik ve stresle bebesimin karakterini etkiliyorum diye..bu yuzden oturup bazen evde Esra Erol izliyorum.. :)) guleyim kendimi ulkemde hissedeyim diye..umarim sonraki aylari normal geciririm ve bebisim kotu etkilenmez..
Merhaba çocuğun nasıl bir çocuk sınırlı mi yani etkiledi mi sencemerhahaba arkadaslar :) ben de 23. haftamdayim..bu gebelikteki stres olayini hamile kalmadan once de hep dusunmustum..diger arkadaslarimdan gozlemledigim; hamileliklerini gule oynaya gecirenlerin bebek dogduktan sonra da kolay zaman gecirdikleri oldu..ne kadar bilincli olsam da bu konuda insanin icinde bulundugu durumu kontrol etmesi cok zor..Yurtdisinda yasiyorum..ailemden birtek kisi yok yanimda..yalnizim..ilk aylardan itibaren calisirken stres..teyzemi kaybetmem..ki hala aklima geldikce agliyorum..esim yabanci ve onla olan kultur catismalarimiz..hersey cok sinirlendiriyor ve uzuyor beni..cabuk uyanmaya basladim en ufak sese ve her gece nerdeyse esimi azarliyorum..sonra uzuluyorum da.ne yapiyorum diye....kisaca tahammulsuz ,sabirsiz oldum..endise ediyorum bu yalnizlik ve stresle bebesimin karakterini etkiliyorum diye..bu yuzden oturup bazen evde Esra Erol izliyorum.. :)) guleyim kendimi ulkemde hissedeyim diye..umarim sonraki aylari normal geciririm ve bebisim kotu etkilenmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?