• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte spor yapip rahat normal dogum yapan var mi

kizilcik_serbeti

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
336
269
18
evet arkadaslar 34.haftam bitti artik ve ben 29 30.haftadan beri hem gunluk yuruyus hemde pilates yapiyorum .ayrica bacak esnetme hareketleri ve ev isi yapiyorum baya yogun sekilde.normal dogum rahat gecsin istiyorum.benm gibi yogun tempo spor ve iş yapip rahat dogum yapan var mi faydasini gorenler yazsin lutfen .37den sonra hurma yiyecegim insallah bol bol bir de.en az hasarla atlatmak istiyorum sureci

evet arkadaslar 34.haftam bitti artik ve ben 29 30.haftadan beri hem gunluk yuruyus hemde pilates yapiyorum .ayrica bacak esnetme hareketleri ve ev isi yapiyorum baya yogun sekilde.normal dogum rahat gecsin istiyorum.benm gibi yogun tempo spor ve iş yapip rahat dogum yapan var mi faydasini gorenler yazsin lutfen .37den sonra hurma yiyecegim insallah bol bol bir de.en az hasarla atlatmak istiyorum sureci
Ben de çok spor yaptım ev işi Hep yapardım hiç hareketsiz kalmadım Hatta doğumdan bir gün önce halı fırçaladığımı yerleri sildiğimi hatırlıyorum onu da doktorun önerisi ile yapmıştım zaten doğumum kolay olmadı ama en azından kısa sürdü açılmam çok uzun sürmedi

Etkisi tabi ki vardır ama benim arkadaşım hamilelik öncesinden beri hep spor yapıyordu, öğrendi ve hiç kesmedi sporu son haftaya kadar, bebek gelmeyi tercih etmediği için sezaryen oldu

Ben de çok spor yaptım ev işi Hep yapardım hiç hareketsiz kalmadım Hatta doğumdan bir gün önce halı fırçaladığımı yerleri sildiğimi hatırlıyorum onu da doktorun önerisi ile yapmıştım zaten doğumum kolay olmadı ama en azından kısa sürdü açılmam çok uzun sürmedi
suni sanci aldinmi canim ya da evde mi cektin sancilarini

ben kızımda 13.haftallıken pilatese başlamıştım. doğum şeklim sezeryan oldu ama sonrasında toparlanmamda çok etkisi oldu. hemde hamilelilk boyunca hiç ağrım sızım olmadı

suni sanci aldinmi canim ya da evde mi cektin sancilarini
Benim akşam 23.00'de Sancılarım gelmeye başladı biraz evde çekmeye çalıştım sonra Affedersin büyük Tuvaletimi yaptım sandım ki büyük tuvaletimi sancısıymış yatayım dedim 1 gibi Yattım 2'de Kalktım suyum geldi hemen Ilık bir duş aldım hastaneye gittim ikiyi15 geçiyordu hastaneye geldiğimde 2.45'te doğum yaptım çok şükür🙏🙏

Back