Gebelikte şişme nasıl geçer

Handleme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
108
66
30
Merhaba hanımlar doğumuma 2 aydan daha az süre kaldı. Ama acayip şiştim ayaklarım yüzüm. Yürürken bile canım acıyor. Nasıl geçebilir doğumdan sonramı düzelir anca. Doğum yaptıktan ne kadar süre sonra geçiyor peki?

merhaba, öncelikle tuz tüketimini azaltıp su tüketimi arttırıp ödemini azaltabilirsin. uzanırken ayaklarını biraz havaya kaldırman şişlik için iyi gelecektir. ayrıca bol bol yürüyüş tabi kii :)

merhaba, öncelikle tuz tüketimini azaltıp su tüketimi arttırıp ödemini azaltabilirsin. uzanırken ayaklarını biraz havaya kaldırman şişlik için iyi gelecektir. ayrıca bol bol yürüyüş tabi kii :)
Dün bütün gün ayakta durdum. Akşam çoraplarımı çıkardım davul gibi olmuşlar. Tuzada o kadar çok dikkat ettiğim halde

Karbonhidratı sınırlayın. Makarna, pilav , beyaz un tüketmeyin. Ekmeği tam buğday ya da farklı seçenekler deneyin, beyaz ekmek yemeyin. Bana çok faydası dokundu.

Karbonhidratı sınırlayın. Makarna, pilav , beyaz un tüketmeyin. Ekmeği tam buğday ya da farklı seçenekler deneyin, beyaz ekmek yemeyin. Bana çok faydası dokundu.
Ekmeği kesicem bende. Bir ara ne güzel bırakmıştım geri başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…