Gebelikte Sırt Ağrısı

nazangurbuz

Evli,Mutlu,Anne Adayı..
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
16
6
35
Hayırlı günler hamiş anneler. 6 haftalık hamişim ve çok aşırı sırt ağrısı çekiyorum. Gece hiç uyuyamıyorum. Bana ne önerirsiniz..

Psikolojik olarak çekiyor olabilir misiniz bu ağrıları?

Çünkü son aylarda gelen ağrılardan sonra anlıyor ki insan ilk zamanlar olanlar hep psikolojikmiş...

Bana kızabilirsiniz ama başıma geldi oradan biliyorum.

Şu an çektiğim ağrıların yanında esamesi okunmuyormuş gerçekten

Gece bacak aranızda yastıkla yatın yine de. Rahat bir uykuyla belki hafifler. Tabii haftalarınız itibariyle regl günleri yaklaştıkça da ağrı yapıyor olabilir. Vücut malûm altüst oluyor resmen. Hormonlarımızın bize "naaaber?" diye kıs kıs gülme şekli bunlar :)

Rabbim yardımcınız olsun, kolay ve hayırlı bir dönem ve doğum nasip etsin inşallah...
Hayırlı cumalar ^^

Güzel dileklerin için tskler ama ağrıyı hisseden bizleriz. Psikolojik bişey değil yani. Hem bu ilk gebeligim degil. Çare yok cok arastirdim mecbur dayancaz önemli olan sonunun güzel olması. Bebisler icin herseye deger. Buarada dr ile görüstüm bebek rahime yerlesiyor agrilarin olmasi gayet normal dedi agri olmazsa sıkıntı olur dedi. Hastalarimin mide bulantisi, bas dönmesi, sirt olmasi vs durumlar gebeligin normal bir gebelik oldugunu gösterir dedi icim rahatladi..

Gece uyku haram oldu resmen uykumdan uyanıyorum ve eşime masaj yaptırıyorum uyandırıp.. O derece kötü durumda .. Son ayda ne yapacagım cok merak ediyorm

kızlar cok karısık durumdayım ınanın son adetım 12 agusto
Son adet başlangıcın itibariyle hesaplayabilirsin
tatlım cok karısık ben 12 agustosda adet oldm. esımın yanında 6 eylukde gıttım 7 eylulde beraber olduk daha bugun ogrendım kan testınde o yuzden hesaplayamadım.

Iki haftalık olamaz.. Çıkmaz onlardan erken. Ve hormon seviyen Bayağı yüksek . Bizim arkadas adet tarihine yakın yapmıştı değer cok düşüktü . Ben de adetimden sonra öğrenmiştim

Iki haftalık olamaz.. Çıkmaz onlardan erken. Ve hormon seviyen Bayağı yüksek . Bizim arkadas adet tarihine yakın yapmıştı değer cok düşüktü . Ben de adetimden sonra öğrenmiştim
hormon yuksek olması neyı ıfade edıyor cnm daha ılkkez anne olucm pek bilgim yok acıkcası

Betahcg hormonu gebelik hormonudur. Kanda gebelik teşhisini bu hormona bakarak anlıyorlar.. Bu hormon Değeri hamilelikte hemen hemen her gün 2 ye katlanarak artar. Bu sebeple emin olmama durumunda 2 günde bir tekrarlanması istenir bazen. 5 in altında olmayacak .. Seninki 800 ü gecmiş. Benimde ilk gebeliğim açıkçası :)) okuya okuya Anladık olayı :)

Hayırlı günler hamiş anneler. 6 haftalık hamişim ve çok aşırı sırt ağrısı çekiyorum. Gece hiç uyuyamıyorum. Bana ne önerirsiniz..
Merhaba,
sorunuzu yazalı zaman geçmiş, ama belki ağrılarınız devam ediyorsa veya benzer ağrı çekenler girip okursa diye yazmak istedim. ben de aynı sorunu yaşadım. Problem magnezyum eksikliğiden kaynaklanıyormuş. sizdeki sorun da bu olabilir. Doktor magnezyum ilacı verdi ve ağrıdıkça masaj önerdi. O inanılmaz şiddetli, geceleri asla uyutmayan ağrılarım 3 günde buhar olup uçtu. Darısı tüm ağrı çekenlerin başına :) Umarım bilgiler faydalı olur. Elbette Magnezyum için doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin. Sevgiler.

Çok şükür şuan 15 haftalık hamileyim ve sırt ağrım geçti. Geçte olsa tavsiyen için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…