• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte seletra antidepresan kullanan yardım lütfen

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Merhaba arkadaşlar benim hastasıyım esimle yakın bir zamanda sorunlarım vardı çözdük ve çocuk dogurma konusunda emin oldum ancak ben OKB hastasiyim bebek istiyorum selektra veya lutsral kullanan varmi hamileliğinde ben artık dayanamıyorum beş ay ilaç kullanmadım ama artık dayanamıyorum ilaca başlamak zorundayım en azından hamile kalana kadar hamilelikte anti depresan kullanan bayanlar yardım lütfen bebeğimde. Gelişiminde bir problem olur diye korkuyorum gebelikte kullanan arkadaşlar ve doğum yapanlar lütfen bilginize çok ihtiyacım var bebekte problem oldumu

Merhaba arkadaşlar benim hastasıyım esimle yakın bir zamanda sorunlarım vardı çözdük ve çocuk dogurma konusunda emin oldum ancak ben OKB hastasiyim bebek istiyorum selektra veya lutsral kullanan varmi hamileliğinde ben artık dayanamıyorum beş ay ilaç kullanmadım ama artık dayanamıyorum ilaca başlamak zorundayım en azından hamile kalana kadar hamilelikte anti depresan kullanan bayanlar yardım lütfen bebeğimde. Gelişiminde bir problem olur diye korkuyorum gebelikte kullanan arkadaşlar ve doğum yapanlar lütfen bilginize çok ihtiyacım var bebekte problem oldum

Doktorunuza danışın en iyi ondan verim alırsınız.
Ama bir kaç doktor bana kullanılmaması gerektiğini söylemişti.

Selamlar canım. Bende gebelik için tedaviye başladım aynenn mide sorunum ve depresyon için antidepresan kullanmak istiyorum ve zorundayım .. sen ne yaptın canım en son gebelik oldumu antidepresan kullandinmi yardımcı olursan sevinirim 🌹

Selamlar canım. Bende gebelik için tedaviye başladım aynenn mide sorunum ve depresyon için antidepresan kullanmak istiyorum ve zorundayım .. doktoruna sordunmu kullan diyende var kullanma diyende benimde kafam karışık

Bu konuyla ilgili araştırma yaptım gebelikte fluoxetin grubu antidepresan oneriliyormus.. Ama yinede biz doktorumuza danışıp öyle yapalım ki içimiz rahat etsin

Selamlar canım. Bende gebelik için tedaviye başladım aynenn mide sorunum ve depresyon için antidepresan kullanmak istiyorum ve zorundayım .. sen ne yaptın canım en son gebelik oldumu antidepresan kullandinmi yardımcı olursan sevinirim 🌹
Hamileyim cnm ocakta doğum olcak selektra 25 mg içerken hamile kaldım gelişimi güzel sıkıntı yok inşallah icmiyom öğrenince bıraktım dor buçuk aylıkken pisikyatriye gittim 50 lutsral verdi iki tane içtim alerji yaptı daha'da icmedimzor günler geçirdim ara ara iyi idare ediyorum az kaldı doguma

Back