Gebelikte seker yüklemesi yaptıranlar

ciyes

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
3
0
gebelikte seker yüklemesi yaptıran varmı acaba?Birtürlü karar veremiyorum.Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

Babada doktor yapicaz dedi ama bende kararsizim doktora yaptırmayı istemiyorum dicem bakalım ne dicek

Neden yaptırmakta tereddüt ediyorsunuz kızlar anlamadım bende yaptırdım aksine gizli sekeriniz vs varsa ortaya çıkıyor sizi zora sokacak biseyi doktorunuz niye illaki istesinki?

Yaptirmadim ben.açlık tokluk şekerimi ölçelim o zaman demişti dr.

Merhaba kızlar, ben de Canan Karatayı dinledikten sonra yaptırmak istemiyorum. Neye inanmak lazım bilmiyorum ama...
Kilo almasanız da yaptırmak istiyorlar mı? Yaptıranlardan sorunla karşılaşan var mı ya da gizli şekeri ortaya çıkan?

Neden yaptırmakta tereddüt ediyorsunuz kızlar anlamadım bende yaptırdım aksine gizli sekeriniz vs varsa ortaya çıkıyor sizi zora sokacak biseyi doktorunuz niye illaki istesinki?

aynen katılıyorum zararlı bişe olsa bütün doktorlar önermez ayrıca doktordan öğrendiğim bir bilgi içilmesi için verdikleri ilaç sadece 1 dilim baklavanın verdiği etkiyle aynıymış yaptıkları test ise o anki şekerinizin yükselip yükselmediği her hangi bir sıkıntıya sebep olup olmicağı illede içiniz rahat etmicekse tabiki yaptırmayın ama gizli şeker veya hamilelikte ortayaçıkan şekerin bebeğiniz için daha sakıncalı olduğunuda unutmayın

hiç bir ülke böyle bir uygulamaya gitmediği için bana mantıklı gelmedi, yani aynı doğumu Avrupada yapsak ihtiyaç olmayacaktı o benim kafamı karıştırıyor. Başka şekilde tespit edilse daha iyi olur, bir dilim baklavayla aynı etkiyi yapsa baklava yedirirlerdi ama verdikleri saf şeker ve onun zararı daha fazla bebeğe.
ben de kararsızım o yüzden fikir edinmeye çalışıyorum.

ben yaptırdım 144 çıktı 140 ve üstü tehlikeliymiş şimdi bidaha yaptırcam önümdeki kızın 165 çıktı bence yaptırın o kadar çok hormonlu yiyecek yiyoruz ki metabolizmamız değişmiş durumda annelerimizde flik asit takviyesi vb.. yoktu bana şimdi yarın 100gr yüklücekler tehlikeliyse insüline başlıcaz bebek sağlığı için bence yaptırın derim yinede siz bilirsiniz.

selam kizlar ben yeni hamileyim daha iki aylik ama sekerim yüksek cikti , cok korkuyorum

selam kizlar ben yeni hamileyim daha iki aylik ama sekerim yüksek cikti , cok korkuyorum
Canım öncelikle sağlıcakla al inşAllah bebeğini ama yediğine içtiğine mutlaka dikkat etmelisin. ben hamileliğimde 3 gün hastanede yattım şeker yüzünden.. ne kadar çıktı peki açlık ve tokluk?

canim aclik 5.7 seker yüklemesinden bisaat sonra 11.7 ve ondan bi saat sonra 10.2 doktor baya gergin sekilde cokk ama cok yüksek dedi... beni hemen bi diyet ddoktoruna yönlendirdi acil randevu yapti..dedim cokmu kötü..?? dedi suan kötüdegil ama bu gidisatla gidersen cok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…