Saf glikoz ve baklava aynı şey mi? Öyleyse baklava yiyip gidelim testePeki normal beslenme düzeninde sıfır şeker mi besleniyosun o yüzden mi yaptırmak istemiyosun? 1 teneke kutu meyve suyu yani altı üstü ve 2 baklava dilimine eş glikoz içeriyor. Zararlı bi şey olduğunu düşünmüyorum
Şu an oğlum 4 yaşında bemde canan Karatay dinlediğim için şeker yüklemesi yaptırmadım sizde yaptırmayın başka yoluda var elbette ama tetanoz aşısı hatırlamıyorum Almanya’dayım belki oldum ama bende yeni öğrendim hamileyken aşıda zararlı diye yaptırmayın diyorum sıvı alıp test yapıyorlar onuda yaptırmadım down sendromu varmı diye falan sağlıcakla kalınBen 20 haftalık hamileyim. Bunların ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum. Özellikle şeker yükleme testini. Gebelik şekeri olup olmadığını anlamanın başka yolu yok mu? Şeker yüklemesinin zararlı olduğuna inanıyorum ve sıcak bakamıyorum. Canan Karatay ve Ümit Aktaş da bu konuda çok kesin ve net konuşuyor kesinlikle yaptırmayın diyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Evet ikili testi ben de yaptırmadım. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya gebelik şekeri varsa anlamazsam diye. İnşallah bir şey olmaz.Şu an oğlum 4 yaşında bemde canan Karatay dinlediğim için şeker yüklemesi yaptırmadım sizde yaptırmayın başka yoluda var elbette ama tetanoz aşısı hatırlamıyorum Almanya’dayım belki oldum ama bende yeni öğrendim hamileyken aşıda zararlı diye yaptırmayın diyorum sıvı alıp test yapıyorlar onuda yaptırmadım down sendromu varmı diye falan sağlıcakla kalın
O yeterli oluyor muymuş? Açlık tokluk şekerine bakılması yaniBen yaptırmayacağım. Sıfır şeker tüketiyorum hamileliğimin başından beri. Sağlık ocağında açlık tokluk şekerine baktıralım dedi doktorum
Çok riskli çıkarsa o zaman yaptırırım
20.haftadan sonra plasentadan bebeğe geçiş başlıyor.Ben şunu merak ediyorum. Şeker yüklemesini neden gebeliğin başında yapmıyorlar? Gebelik şekeri varsa başında belli olması gerekmez mi. Ortalarında yapma sebebi nedir?
Canan Karatay dinle başka yöntemlerini videosunda anlatıyorEvet ikili testi ben de yaptırmadım. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya gebelik şekeri varsa anlamazsam diye. İnşallah bir şey olmaz.
Ben seker yüklemesi yaptırmadım.Ben 20 haftalık hamileyim. Bunların ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum. Özellikle şeker yükleme testini. Gebelik şekeri olup olmadığını anlamanın başka yolu yok mu? Şeker yüklemesinin zararlı olduğuna inanıyorum ve sıcak bakamıyorum. Canan Karatay ve Ümit Aktaş da bu konuda çok kesin ve net konuşuyor kesinlikle yaptırmayın diyorlar. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Kararınızı verip uyguluyorsunuz doktorunuzun ne düşündüğü önemli.Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?