Gebelikte sakız yutmak

Kelebegim43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
36
12
25
Merhabalar 35 haftalik hamileyim yanlislikla sakız yuttum bugun yani istemeden yuttum bebegime bisey olurmu nolur yazinn

Bencede annelik inan hiç garipsemedim bende ne duygusaldım hamileliğimin son ayları yok böyle birşey merak etme birşeycik olmaz Allah’ın izniyle

Bencede annelik inan hiç garipsemedim bende ne duygusaldım hamileliğimin son ayları yok böyle birşey merak etme birşeycik olmaz Allah’ın izniyle
Evettt duygusallasmak ne kelime yaa dizi izlerken duygusal bi sarki ciktimi hemen gozyaslarim pıt pıt dokuluyorinsallah dediginiz gibi bisey olmaz cok saolun yazdiginiz icinn

ayy allah iyiliğini versin yaaa kıyamam :)
çooktaan eriyip gitmiştir o annesi korkma bu kadar, ama anlıyorum seni
ben de ciğer aşermiştim öküz gibi de yemiştim allah affetsin
sonra aklım gitmişti zehirledim çocuğu diye
fazlası zararmış çünkü
kendisi şu an 6 yaşını bitirmek üzere

Masallah masallah rabbim bagislasin size cocugunuzu insallah benim de ilk cocuk 35 haftaligiz az kaldi iste zaman daraldikca heycan artiyor stres bide ara da sirt ustu yatiyorum yani uykudayken bilmeyerek acaba bisey olurmu diye o stresle kalkiyom

Masallah masallah rabbim bagislasin size cocugunuzu insallah benim de ilk cocuk 35 haftaligiz az kaldi iste zaman daraldikca heycan artiyor stres bide ara da sirt ustu yatiyorum yani uykudayken bilmeyerek acaba bisey olurmu diye o stresle kalkiyom
Sağ ol, sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…