- 16 Aralık 2020
- 36
- 12
- 25
- Konu Sahibi Kelebegim43
Merhabalar 35 haftalik hamileyim yanlislikla sakız yuttum bugun yani istemeden yuttum bebegime bisey olurmu nolur yazinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmiyorum. Yedigimiz diger seyler gibi sakizda mide asidi ile parcalanacaktir. Neden bu kadar panik yaptin basit bişey buMerhabalar 35 haftalik hamileyim yanlislikla sakız yuttum bugun yani istemeden yuttum bebegime bisey olurmu nolur yazinn
Napim gercekten korktum birden dogum da yakin ya oda var isteSanmiyorum. Yedigimiz diger seyler gibi sakizda mide asidi ile parcalanacaktir. Neden bu kadar panik yaptin basit bişey bu
Çoktan yok olmustur bile endiselenme. Saglikla gelsin bebisinNapim gercekten korktum birden dogum da yakin ya oda var iste
Insallahh cokk cok tesekkurlerr Allah razi olsunnÇoktan yok olmustur bile endiselenme. Saglikla gelsin bebisin
Evettt duygusallasmak ne kelime yaa dizi izlerken duygusal bi sarki ciktimi hemen gozyaslarim pıt pıt dokuluyorinsallah dediginiz gibi bisey olmaz cok saolun yazdiginiz icinnBencede annelik inan hiç garipsemedim bende ne duygusaldım hamileliğimin son ayları yok böyle birşey merak etme birşeycik olmaz Allah’ın izniyle
Masallah masallah rabbim bagislasin size cocugunuzu insallah benim de ilk cocuk 35 haftaligiz az kaldi iste zaman daraldikca heycan artiyor stres bide ara da sirt ustu yatiyorum yani uykudayken bilmeyerek acaba bisey olurmu diye o stresle kalkiyomayy allah iyiliğini versin yaaa kıyamam :)
çooktaan eriyip gitmiştir o annesi korkma bu kadar, ama anlıyorum seni
ben de ciğer aşermiştim öküz gibi de yemiştim allah affetsin
sonra aklım gitmişti zehirledim çocuğu diye
fazlası zararmış çünkü
kendisi şu an 6 yaşını bitirmek üzere
Sağ ol, sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMasallah masallah rabbim bagislasin size cocugunuzu insallah benim de ilk cocuk 35 haftaligiz az kaldi iste zaman daraldikca heycan artiyor stres bide ara da sirt ustu yatiyorum yani uykudayken bilmeyerek acaba bisey olurmu diye o stresle kalkiyom