• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte saç boyama ??

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2.639
1.267
63
31
Arkadaşlar biz bebek istediğimiz için ovulasyon takibi yaparsk bu ay korunmasız birliktelikler yaşadık yumurtlama dönemini tamamen değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti. Bugün saçlarımı boyadım kendim evde boyadım hem dip hem tamamen .
Hamilelikte zararlı olduğunu bilseydim net gebe olmadığımı öğrendikten sonra boyardım.
Ama boyamış bulundım.
Olurda gebelik varsa bi zararı olur mu? Yumurtlama zamanının ğzerinden dediğim gibi henüz 1 hafta geçti. Regl ime 8 gün var şuan bir şey var mk yok mu bilemiyorum.
Sadece az önce hi yerde okudum zararlı diye. Bi an kötü hissettim :(

Arkadaşlar biz bebek istediğimiz için ovulasyon takibi yaparsk bu ay korunmasız birliktelikler yaşadık yumurtlama dönemini tamamen değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti. Bugün saçlarımı boyadım kendim evde boyadım hem dip hem tamamen .
Hamilelikte zararlı olduğunu bilseydim net gebe olmadığımı öğrendikten sonra boyardım.
Ama boyamış bulundım.
Olurda gebelik varsa bi zararı olur mu? Yumurtlama zamanının ğzerinden dediğim gibi henüz 1 hafta geçti. Regl ime 8 gün var şuan bir şey var mk yok mu bilemiyorum.
Sadece az önce hi yerde okudum zararlı diye. Bi an kötü hissettim :KK43:
Bebegın kordon kanında annenin sac boyasındakı kimyasallar bulundu 👍 düşünün artık

Bu dönemde bir zarar olustuysa ya hep ya hiç ilkesi hakimdir. Bebek kalırsa sakıncası olmaz. Bir sakınca var ise gebelik ilerlemeden düşükle sonuçlanır. Sağlıkla 10 haftayı atlatırsanız sorun olmayacaktır.

Ama boyamış bulundım.
Sadece az önce hi yerde okudum zararlı diye. Bi an kötü hissettim :KK43:

Eğer gebelik oluşursa bir kadın doğum uzmanına gittiğinizde kafanızı karıştıran bu soruyu da yöneltip soru işaretlerini kaldırabilirsiniz. Şu an saçınız boyanmış olan olmuş, bilseniz zaten emin olmadığınız için yaptırmazdınız veya yapmazdınız, kendinizi üzmeyin. Eğer gebe kalma sürecinde iseniz vücut için stres de etken, sakin olun. Oluşan negatif bir durum varsa artık ona odaklanmak lazım, henüz bir şey belli değil.
Kimi zararlı diyor kimi bazı aylarda olabilir diyor, kimi araştırmalar bebekte kalıntısı ortaya çıktı diyor..
Sonraki süreçte planlı bir gebelik olduğu için beslenme ve bu tarz kimyasal içeriklere karşı daha dikkatli olursunuz. Henüz bebiş var mı yok mu bilemeyiz :)

Benim doktorum ilk ve son 3 ay böyle şeylere dikkat etmem gerektiğini söylemişti ama sizinki varsa bile daha tutunma aşamasında o yüzden rahat olun. Millet hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim doktorum ilk ve son 3 ay böyle şeylere dikkat etmem gerektiğini söylemişti ama sizinki varsa bile daha tutunma aşamasında o yüzden rahat olun. Millet hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet ilaç içenler bile oluyor neticeden plansız gebelik yaşayanda çok oluyor . Yine de insan bi kuruntu yapıyor. Çok teşekkür ederim . Bakalım o zaman:)

Back
X