Gebelikte Pubb Hastaliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de gündemde tutuyum Güldencim, çok çektik nede olsa...

Tabi özüm Yaaaaaa Geçtimi Senin şimdi.benim Hep Kabuk Bağladi Yaaa...ara Ara çok Sicak Olunca Kaşiniyio Halaaaa...biraz Da Iz Mi Kaldi Neeeeeeeeee :(

İz kaldı canım bacaklarımda en çok ama belli belirsiz. Şimdi ayaklarımda var hala, arasıra da kollarım kaşınıyo.

canım benim karnım,bacaklarım,kollarım kaşınıyor fakat karnıma losyon sü,rdüğüm zaman öyle kaşıntı kalmıyor ama bacak ve kollarım kızarıklar oluştu yani sivilce gibi ben kaşıdıkça büyüdü ve şimdi çok kötü kaşınıyor sanki kaşıdığım yerde tırnağımın izleri var gibi ben ne yapacam cildiyeciye gitiim kuruluktan dedi ama ben genede korkuyorum ya bir de iz kalmaması için ne yapmalıyım bilen var mı artık bacağımın kaşıntısın dan dellenecem

cnm benim34. haftada çıkmıştı sende çok erken çıkış yaaa..iğne vurl daha fazla büyümeden ama 17. haftandsın sorun olurmu ki.krem kulalanıştım bana fayda etmemişiti kortizon iğnesi vurulmuşrum ben...izlerim hafiften kaldı ki çatlağım hala yok.sadece izleri kaldııııı ...ama benimde heryerim kaşınıyodıuuuuuuu erken alacaklardı bebişi sancı olmayoıınca 4 hafta bekledikkkk...bebişim doğdu benim kaşıntılar bittibebekten anneye geçen bi olay karnın çok büyükmnü. benim ikizdi biri düştü 30 kilo aldım benn çok gerilmiştim yaniiii.çok geçmiş olsun çeken bilirrrrrrrr

arkadaslar hepinize gecmiş olsunn..ben sizden bes yıl sonra yasıyorumm yine pupp denen illeti..umarım hepiniz cocuklarınızı almıssınızdır sag salim kucagınıza...bende igne ve ilac kullandım gecen hafta ve bu hafta ilacları bırakıp dayanabildigim yere kadar dayanacam..sormak isted,gim bu ilac ve ignelerin bebege bi zararı oluyor mu?sizler böyle bi durumla karsılastınız mı?

Lanet olası hastalık..Sezeryan doğum yaptım zaten ayağı kalkamazken bide üstüne pubb denen illet çıktı.Psikolojimi alt üst etti, bebeğimle ilgilenemedim, ağladım durdum her sabah uyanıp bakıyodum ki geçmiş mi diye ama lezyonlar inatla kırmızılaşıyodu.Artık geçmeyecek hep benimle kalıcak sanmadım değil 😩5 gün iğne vuruldum,merhem kullandım ve 10 gün içerisinde soldular çoooook şükür😊 Biliyorm sizde şuan umutsuz mutsuz şekilde bu hastalıgı araştırıyosunuz ama korkmayın lütfen geçiyo,sadece bizi üzdüğüyle kalıyoruz..Prednol 40+20 iğne vurulmak en hızlı çözüm .. Kimin başına geldiyse şimdiden geçmiş olsun moralni bozma

Back
X