- 14 Mayıs 2021
- 4.860
- 9.934
- 108
- Konu Sahibi imagination forever
-
keseye bakmak için vajınal muane yapıyorlar 2 kere yaptılar sımdıye dek bır haftada.dr hıcbır zararı olmaz dıyor ama ben endıse ettım yınedepek çok kadının kullandığı bir ilaç endişelenmeyin. ben de gebelikte uzun süre o ilacı kullandım şimdi bebeğim 7 aylık oldu. yalnız bir tecrübe paylaşayım, ağızdan alırsanız yan etki yapabiliyor korkmayın. ilacın normal yan etkisi. benim dr um yan etki az olsun diye fitil olarak kullandırdı. ben yine de belki bi şey olmaz diyerek ağızdan da denemiştim. yan etkisi ürkütücü ama normal. 4. haftada da vajinalde kese görünmeyebilir endişelenmeyin. artışınız güzelmiş. biz 5+3 de keseyi görebilmiştik. 6+4 de kalp atımını ancak duyduk.
defalarca yaşadım o işlemi, ben bazı sorunlardan dolayı perinatoloji kontrolündeydim. gebelik ilerleyene dek hep vajinal ultrasonla bakıldı. daha detaylı olduğu için tercih etti dr. rahat olun. keseye yaklaşmıyor bile ultrasonun probu, ama karından bakmaya göre daha yakın oluyor.keseye bakmak için vajınal muane yapıyorlar 2 kere yaptılar sımdıye dek bır haftada.dr hıcbır zararı olmaz dıyor ama ben endıse ettım yınedebugun yıne bakıldı kese yok henuz.
ayy cok ıcımı rahatlattınız gercekten,her kafadan bır ses cıkıyor cevremde artık yoruldum yanı.sonucta dr bakıyorsa vardır bır bıldıgı..Vajınal ultrasondan sonra bıraz yanma ve hafıf bı agrı oldu ama normal sanırım,cunku ıyıce baktı bebek varmı dıye,ama kese yokmus henuz..defalarca yaşadım o işlemi, ben bazı sorunlardan dolayı perinatoloji kontrolündeydim. gebelik ilerleyene dek hep vajinal ultrasonla bakıldı. daha detaylı olduğu için tercih etti dr. rahat olun. keseye yaklaşmıyor bile ultrasonun probu, ama karından bakmaya göre daha yakın oluyor.
Beta değerin kac peki suanayy cok ıcımı rahatlattınız gercekten,her kafadan bır ses cıkıyor cevremde artık yoruldum yanı.sonucta dr bakıyorsa vardır bır bıldıgı..Vajınal ultrasondan sonra bıraz yanma ve hafıf bı agrı oldu ama normal sanırım,cunku ıyıce baktı bebek varmı dıye,ama kese yokmus henuz..
Bugun 2357 cıktıBeta değerin kac peki suan
Artış oranı nasıl pekiBugun 2357 cıktı
Her 2 günde 2,8 kat artış oluyor (ilköğrendıgımde 15 ti)Artış oranı nasıl peki
İnşallaaaahh cook tesekkurleerKese icin erken zaten 3,4 haftalikken gozukmemesi normal dye blyorum. Progestani bn de aylarca kullndm vajinadan alnca yan etksi de olmuyor. Artisnz da guzel gdyo..bnce olumlu dusunun zamana birakn. Insallah saglikla ilerler :)
Allahın izniyle ins görürsün en yakın zamamda keseyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..Her 2 günde 2,8 kat artış oluyor (ilköğrendıgımde 15 ti)
İnşallah inşallah çok tesekkurlerAllahın izniyle ins görürsün en yakın zamamda keseyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..
Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumu yasıyorum pregeston değerim 4İnşallah inşallah çok tesekkurler
Progestan takviyesi yaptı mı doktorunSonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumu yasıyorum pregeston değerim 4korkuyorum
Hayır değer 4,3 çok düşük düşer dedi vermedi başka doktora gittim ondan istedim zorla bi iğne verdi takip edecek haftaya kontrolProgestan takviyesi yaptı mı doktorun
Beta değerin nasil peki artış oranıHayır değer 4,3 çok düşük düşer dedi vermedi başka doktora gittim ondan istedim zorla bi iğne verdi takip edecek haftaya kontrol
Bir kere tek baktık 269,3 dü ultrasyon da uyumlu dedi doktorBeta değerin nasil peki artış oranı
Artışa bakilmasi lazım, ultrasonda kese görüldü mu pekiBir kere tek baktık 269,3 dü ultrasyon da uyumlu dedi doktor
Evet göründüArtışa bakilmasi lazım, ultrasonda kese görüldü mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?