- 17 Nisan 2024
- 56
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi Nehirrrrrrr
-
Canım gece yatmadan 2 tane iç biseyin kalmaz inşallah bende öyle devam ediyorum halaKızlar merhaba, 7 haftalık gebeyim bulantı ve kusmadan ölücem. Sağlık ocağında prilam yazdırdım ama ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama kullanınca daha çok midem bulanıyor ve kusuyorum. Midem çok hassaslaştı hap da kokuyo zaten hergün kusmaktan içim dışıma çıktı artık hayattan soğudum gerçekten
Akşam 2, sabah 1, öğleyin 1 şeklinde kullanılacakKızlar merhaba, 7 haftalık gebeyim bulantı ve kusmadan ölücem. Sağlık ocağında prilam yazdırdım ama ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama kullanınca daha çok midem bulanıyor ve kusuyorum. Midem çok hassaslaştı hap da kokuyo zaten hergün kusmaktan içim dışıma çıktı artık hayattan soğudum gerçekte
Aynı şekilde banada öyle oldu. Gece 2 tane alıyorum aldığım gibi kusuyorumBana hiç yaramadı nasıl kullanırsam kullanayım bı fayda görmedim
Kadın doğum doktorum ilaç yazmıyor. 3 aylık olunca geçeceğini söylüyor kraker, beyaz leblebi yiyerek bastırabilirsin diyo ama daha 7 haftalığım 3 aylık olmayı nasıl beklicem bilmiyorumDoz yetersiz geliyor olabilir. Başka ilaçlar da var onlara geçmek gerekiyor da olabilir. Kadın doğumcunuza danışın.
Ay baska doktora mı gitseniz 9 10 hafta gibi pik yapıyo mesela. Benim ilk 4 ay çok kötüydü. Prilam sayesinde kusmuyodum bulantı devam etse de.Kadın doğum doktorum ilaç yazmıyor. 3 aylık olunca geçeceğini söylüyor kraker, beyaz leblebi yiyerek bastırabilirsin diyo ama daha 7 haftalığım 3 aylık olmayı nasıl beklicem bilmiyorum
2 tane içince midem bulanıyor canım anında kusuyorumCanım gece yatmadan 2 tane iç biseyin kalmaz inşallah bende öyle devam ediyorum hala
Bilemiyorum ki canım. Bide bana bulantıyı da kesecek bir hap lazım. Bulantı olunca hiçbir işimi yapamıyorum inanır mısın 1 haftadır banyo edemiyorum yaAy baska doktora mı gitseniz 9 10 hafta gibi pik yapıyo mesela. Benim ilk 4 ay çok kötüydü. Prilam sayesinde kusmuyodum bulantı devam etse de.
Hmm bende çok kötüydüm bulantı ve kusma aşırı yaşıyordum akşam yatmadan 2 tane kullanıyorum çok şükür o şekilde bu haftaya kadar geldim hala da kullanıyorum . O yüzden sizin doktorunuza sormanızda fayda var belki başka önerir2 tane içince midem bulanıyor canım anında kusuyorum
Bende aynı şeyi yaşadım tam 5 ay metpamid prizin kullandım ve sonra düzeldi derken birkaç gündür yine kusuyorum özellikle gece prilamı içmezsem.suan 34haftaKızlar merhaba, 7 haftalık gebeyim bulantı ve kusmadan ölücem. Sağlık ocağında prilam yazdırdım ama ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama kullanınca daha çok midem bulanıyor ve kusuyorum. Midem çok hassaslaştı hap da kokuyo zaten hergün kusmaktan içim dışıma çıktı artık hayattan soğudum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?