- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
gebelikte plasentanin bebegi besleyememesi
- Konu Sahibi cglmtn
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba benimde plesenta sıvı seviyem 3 e düştüğü için 30. haftamda bebeğimi sezeryan ile aldılar ama 3 gün yaşadı , canım 5 ay kadar sonra kan pıhtılaşma testlerini yaptır , bende çıktı büyük ihtimal sende de olabilir, bizlerin hamileliğinde her gün iğne yapılması gerekiyorSon gittgm kontrolde bişey yok hersey yolunda demişti sonraki haftalarda iç camasirmda islanmalar oluyordu ama dikkate almadm akintidir die 3 hafta sonra gittim hiç sıvısı kalmamış herşeye her belirtiye dikkat etmek lazm en ufak seyde gidin bence hamilelik gerçekten zormuş allah yardmcmz olsun
Mrblar sizede büyük geçmiş olsun. Bende o testleri yaptirmayi düşünüyorum pataloji sonucunu aldım bişey çıkmadı dr bi sorun olmadığını söyledi yani bilinen bir nedeni yokmuş.. neden 5 ay sonra yapılıyor testler 3 ay korunduktan sonra yapmayı düşünüyordumcanım merhaba benimde plesenta sıvı seviyem 3 e düştüğü için 30. haftamda bebeğimi sezeryan ile aldılar ama 3 gün yaşadı , canım 5 ay kadar sonra kan pıhtılaşma testlerini yaptır , bende çıktı büyük ihtimal sende de olabilir, bizlerin hamileliğinde her gün iğne yapılması gerekiyor
Allah sabrınızı artırsın, hayırlı zamamda evlat nasip etsin size... hamilelik haberi aldığımızda doktorlar birsürü tahlil yaptırıyor ya , pıhtılaşma da yapıyorlar, ondan ayrı bir şey mi bu, ya da size o zaman yapılmamış mıydı ki....
canım doktorum öyle demişti sebebini bilmiyorum , ama tahminim vücut anca kendini toparlıyor diye düşünüyorum, tabi doktorun sana nasıl bir zaman verdiyse ona göre yaptırMrblar sizede büyük geçmiş olsun. Bende o testleri yaptirmayi düşünüyorum pataloji sonucunu aldım bişey çıkmadı dr bi sorun olmadığını söyledi yani bilinen bir nedeni yokmuş.. neden 5 ay sonra yapılıyor testler 3 ay korunduktan sonra yapmayı düşünüyordum
Tsk ederim cnm Dr görüşüp testi yaptirym bende bu arada tekrar hamile kaldnmi süreç nasıl geçti merak ediyorumcanım doktorum öyle demişti sebebini bilmiyorum , ama tahminim vücut anca kendini toparlıyor diye düşünüyorum, tabi doktorun sana nasıl bir zaman verdiyse ona göre yaptır
kasım ve aralık aylarında kimyasal gebelik geçirdim , hematoloji doktoruna gittim o da kan pıhtılaşmasından dolayı coraspirine başlattı , hamile değilim , olmazsa tüp bebeğe gideceğiz , canım mutlaka testlerini yaptır , geçmiş olsunTsk ederim cnm Dr görüşüp testi yaptirym bende bu arada tekrar hamile kaldnmi süreç nasıl geçti merak ediyorum
Tsk ederim cnm geçmiş olsun hayirlisi olsun hepimiz içinkasım ve aralık aylarında kimyasal gebelik geçirdim , hematoloji doktoruna gittim o da kan pıhtılaşmasından dolayı coraspirine başlattı , hamile değilim , olmazsa tüp bebeğe gideceğiz , canım mutlaka testlerini yaptır , geçmiş olsun