Gebelikte pihtili kanama acil

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
Hiç ağrım yok birden kan gelmeye başladı kimildamadim eşim geldi dusa girdim temizleneyim diye 3 veya 4 parmak buyuklugunde kocaman pıhtı düştü birde biraz daha küçük pıhtı düştü...çocuk düştü diye ağladım ..acile geldim kalp atışı duyuldu ama kanama tüm hızıyla devam ediyor bir pıhtı daha geldi büyük ama lavaboya gitti..diğer pihtilarida numune istemediler diye attırdım eşime ama bir daha gelirse büyük. Test yapacaklar...

Şu anda kanamam devam ediyor kucuk pıhtilar gelmeye başladı ..adet kanaması gibi çok oluyorum ...başına böyle bir şey gelen varmı sebebi ne olabilir ve bebeğim yaşar mı sizce

yani ne desek boş geçmiş olsun.. için rahatlasın diye yazmak istedim ..kuzenim 4 aya kadar kanamalı geçirdi hamileliğini çok şükür doğdu bebeği..ama kızcağız bardak bile kaldırmadı hep yattı annesive eşi baktı..inşalahh senin bebeğinde tutunur

Doktora sorman gereken şeyleri buraya soruyorsun. Her vücud her gebelik farklıdır. En doğru bilgiyi doktor verebilir. Şuan söylenen herşey kafanı daha da karıştırır. Sabırlı ol.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cok gecmis olsun.Yengem ikizlere hamileyken 4..5 ay surekli dolu dolu adet kanamasigibi kanamalar yasadi.bir seferinde Dayim evde yokken kanamasi baslayinca ambulans cagirmis evdeki halilar bile kirlenmiş.evet inanmasi guc ama ikizler saglicakla vaktinde doğdular.insallah sizde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.

Çünkü Dr cevap veremedi bu pıhtilar ne dedim sustu belki başına gelen vardır diye sordum ..drlar herşeyi bilemiyorlar tecrübe bazen daha önemli

Çünkü Dr cevap veremedi bu pıhtilar ne dedim sustu belki başına gelen vardır diye sordum ..drlar herşeyi bilemiyorlar tecrübe bazen daha önemli
Doktorun da anlaması için takip etmesi gerekiyor bi süre. Ona göre teşhis koyabilir. Her tecrübe farklıdır. Sizinki buradakilerden farklı da olabilir. Gereksiz yere gerilebilirsiniz burada yazılanlarla. Bunu söylemek istedim.

İkiz gebeligimde sizin ki gibi kanamalarım olmuştu birinde tuvlate oturamadan kocaman bir parca kotumun parçasından aşağı gitmişti. Ultrasonla bakıldı herşey normaldi doktorum keselerin yanında kan keselerin patlaması yüzünden olduğunu söylemişti hatta bir iki tane göstermişti. Aspirin kullanıyordum onu kesince kanamalar kesilmişti.
Benim kanamalarım 2-3 gün sürmüştü ama hiç ağrı sızı olmamıştı. Teselli icin agri sizi yoksa bebek iyi eger düşük olsa en azindan vücut tepki verir diyordum.
Rabbim evladınızı size bağışlasın geçmiş olsun.

Merhaba çok geçmiş olsun merak ettim hamileliğini devam ettimi bu yasadıklarını kacıncı haftadaydı. Bende aynı durumdayım sanırım merak ettim

Merhaba çok geçmiş olsun merak ettim hamileliğini devam ettimi bu yasadıklarını kacıncı haftadaydı. Bende aynı durumdayım sanırım merak ettim
8 veya 9. Haftalardaydi yanlış hatırlamıyorsam . Hastanede iğne yaptılar progestan galiba. Sonra sabah akşam kullanmaya devam ettim. Kahverengi renge dönüştü eve geldim fazla iş yapmadım yattım oturdum genelde ...1 bucuk haftadır kanamam kesildi.. uzun süre kahverengi şeklinde devam etti...haftaya kontrolum var ..bir sıkıntı görünmüyor şükürler olsun ..kanamanın sebebini de bilmiyorlar ..büyük büyük ağrısız gelen pıhtilar kanlar vs ama sebebi belli değil ..

Merhaba aynısını yaşadım benim de bacaklarımdan aşağıya boşalmıştı. Pıhtı yoktu ama bildiğin su gibi ped falan tutmadı o kadar çok. Benim de 5 günde bitti 20 gün kahverengi devam etti. 1.5 aydır yok benim de 2 ay var aramızda. Üzülme sakın benim de sebebini bulamadılar.

Allah razı olsun cevapladıgınız için . Benimde kanamam azaldı şükür ağrım sızım yok bugün ultrasonla baktı doktor kese yerinde saglam duruyor ama kalp atısında sıkıntı var sanırım 1 kaç gün bekleyelim kesin belli olur ne olacagı dedi. Allahım bebeklerimizi bize bagıslasın .

Cok gecmis olsun ne oldu bebeklerinize saglikla aldiniz insallah kucaginiza bende suan ayni seyleri yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…