• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte pıhtılaşma

nivle

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
30
0
16
Adana
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bilgilerinize ihtiyacım var 4 yıllık evliyim 2 düşügüm oldu 2 düşükten sonra tahlillerim yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı şuan 1 yılldır gebe kalmak istiyorum ama her ay sonuç olumsuz benle durumu aynı olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum lütfen.

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bilgilerinize ihtiyacım var 4 yıllık evliyim 2 düşügüm oldu 2 düşükten sonra tahlillerim yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı şuan 1 yılldır gebe kalmak istiyorum ama her ay sonuç olumsuz benle durumu aynı olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum lütfen.

Merhaba bende yeniyim bendede ayni sorun var ama hamile kalmadan bildigim icin hamileyken igne kullanmam gerekti gelismedigi icin kalbi durmustu 8 haftalikken kürtaj olmam gerekti simdide ilac kullanmami önerdi doktor sana birsey önermedilermi ?

dr sadece bebe aspirini alacaksın dedi ona devam ediyorum hamile kaldıgında iğneye başlarız dedi o kadar allahım isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.

hmm benimki aspirin degil normal kan pihtilasmasi icin günde birkez hamile kalana kadar kullanmam gerekiyo insallah Allah isteyen herkese hayirli bir evlat versin canim olsun
sen stres yapma onunda cok etkisi oluyo bende hemen hemen bir yillik evliydim ozaman hamile kalmistim tam olmuyo heralde sorun var diye
doktora gittigim anda hamileydim kismet hayirlisi olsun yine olur Allahin izni ile

ben çok stres yapıyorum herhalde her ay umutla bekliyorum ama sonuç olumsuz bu ay aşılama için gidecegiz bakılım ne olacak hayırlısı dualarınızı bekliyorum kızlar.

Back