- 23 Ocak 2023
- 175
- 26
- 18
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Ben yaşadım canım dediğin gibi başlarda yok gibiydi 14-15 hastalıkken nüksetti ve mahvoldum o sıra hemen psikiyatri gittim ilaç vermedi bana öncelipimiz ilaçsız aşmak olsun dedi. Nefes egzersizi vs önerdi biraz faydasını gördüm şimdi 21 haftalık olduk 6-7 hafta öncesi kadar çık değil ama ara ara geliyor hemen başka bir şeyle uğraşmaya çalışıyorum. Bir de benım sürekli evde olduğumda tekken oluyor artık daha çok dışarı çıkıp vakit geçirmeye falan çalışıyorumMerhaba ben 7 senedir panik atakla uğraşıyorum. İlaç kullandım 4 sene ancak gebelik planlayınca bıraktım. Bıraktıktan 1 ay sonra geri başladı sıkıntılarım ama gebe olunca ilaç kullanamadım. Şimdi 3.5 aylık gebeyim. Daha iyiyim diye düşünürken kendini göstermeye başladı tekrar. Uyurken bile birden bi huzursuzluk ve çarpıntı ile uyanıyorum. Sonrası üşüme titreme tedirginlik yerinde duramama korku en ufak uyarana aşırı tepki nefes darlığı şikayetleri… Bir türlü kurtulamadım terapiye gittim ama boşa para kaybı gibi geliyor. Panik atak nedir mekanizması vs hepsini biliyorum defalarca video izledim kitaplar okudum ama uygulamaya geçince yapamıyorum. Aslında kullanabileceğin ilaçlar var dedi Dr ama ben kullanmak istemiyorum dayanabildiğim Kadar.Önerisi olan var mı ?
Siz nasıl oldunuz acabaBende aynı dertten şuan ne yapacağımı bilmiyorum yarın doktora gidicem ilacimi bırakınca şiddetli belirtilerim oluyor hatta 2 gün içmeyince 75mg ilacım bilmiyorum nasıl olacak
Cnm ben gittim baska bir ilaç verdi onu kullanıyorum 20mgSiz nasıl oldunuz acaba
Sızde hamılemısınızCnm ben gittim baska bir ilaç verdi onu kullanıyorum 20mg
EvetSızde hamılemısınız
ben panik atağı atlatmış biriyim. hamileyken yoktu çok daha sonraları çıktı. bende hamileyken kullanılacak ilaçlar var diye biliyorum. ben panik atak olduğumda ilaç kullanmaya başlamıştım ama işe yaramamıştı. en fazla etkisi üç kez geliyorsa iki kez getirmesi olmuştur. asıl terapi aldığım zaman atlatabildim. bence önceliğiniz terapi olsun ama terapide de doğru doktoru bulmanız çok önemli ben iki terapist değiştirdim üçüncüde bulabilmiştim.Merhaba ben 7 senedir panik atakla uğraşıyorum. İlaç kullandım 4 sene ancak gebelik planlayınca bıraktım. Bıraktıktan 1 ay sonra geri başladı sıkıntılarım ama gebe olunca ilaç kullanamadım. Şimdi 3.5 aylık gebeyim. Daha iyiyim diye düşünürken kendini göstermeye başladı tekrar. Uyurken bile birden bi huzursuzluk ve çarpıntı ile uyanıyorum. Sonrası üşüme titreme tedirginlik yerinde duramama korku en ufak uyarana aşırı tepki nefes darlığı şikayetleri… Bir türlü kurtulamadım terapiye gittim ama boşa para kaybı gibi geliyor. Panik atak nedir mekanizması vs hepsini biliyorum defalarca video izledim kitaplar okudum ama uygulamaya geçince yapamıyorum. Aslında kullanabileceğin ilaçlar var dedi Dr ama ben kullanmak istemiyorum dayanabildiğim Kadar.Önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?