Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 1 aylik hamileyim dusuk riskim vardi atlattim ama cok kotu agrillarim ve uyarilmalarim var hormonlarimdaki artis beni cok zorluyor masturbasyon yapmak istiyorum ilişki yasamicam ama tekrar dusuk yasarmiyim diye korkuyorum napcam bilmiyorum
Merhaba 1 aylik hamileyim dusuk riskim vardi atlattim ama cok kotu agrillarim ve uyarilmalarim var hormonlarimdaki artis beni cok zorluyor masturbasyon yapmak istiyorum ilişki yasamicam ama tekrar dusuk yasarmiyim diye korkuyorum napcam bilmiyorum
İlişki hala yasak mı? İlişkinin yasak olması; orgazmın rahimi kasıcı etkisi kanamaya neden olabileceğinden. Eğer yasaksa, mastürbasyon yapınca da orgazm yaşayacaksınız ve yine kasılmalar olacak. En mantıklısı dr.unuzla konuşmanız. Burada kimse yapın yapmayın diyemez.
Valla canım ben 1 aylık gebeyken orgazm yüzünden şiddetli kanama yaşadım tavsiye etmiyorum biraz yerleşene kadar vicdan azabı duymaktansa sonradan düzeliyor zaten