Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende şuan decavit pronatale ve ocean plus kullanıyorum bundan önce prenatal life kullanıyordum ama bir zamandan sonra aşırı mide bulantısı yaptığı için şuan bu ikisini kullanıyorum .ocean tamamen balık yağı diye biliyorumGebelikte balık yağı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz?
Hangi markayı kullandınız ?
Bazıları ilk 3 ay önemli derken , bazıları son 3 ay önemli diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Vee kullanımı nasıl oluyor ?
Ben ilk gebeligimde 9 ay boyunca doktorumun tavsiyesiyle ocean marka kullanmıştım ve cok faydasini gordum bebegimin gelisimi acisindan. Tavsiye ederim.Gebelikte balık yağı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz?
Bazıları ilk 3 ay önemli derken , bazıları son 3 ay önemli diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Balikyagi(marincap) multivitamin devit damla doguma kadar kullandim. Doktora sorup devam etmeyi düşünüyorum emzirme dönemindeyim.Gebelikte balık yağı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz?
Ben ilk gebeligimde 9 ay boyunca doktorumun tavsiyesiyle ocean marka kullanmıştım ve cok faydasini gordum bebegimin gelisimi acisindan. Tavsiye
Bana doktor bunu yazmış biraz pahalıydı ve neredeyse hiç bir eczanede yoktu biz de ocean aldık ama emin olamadım ve tecrübeli gebelere annelere danışmak istedimBen ilk gebeligimde 9 ay boyunca doktorumun tavsiyesiyle ocean marka kullanmıştım ve cok faydasini gordum bebegimin gelisimi acisindan. Tavsiye ederim.
Omega 18.haftadan önce verilmiyor diye biliyorum. Ben 18.haftada basladim haftada 3 defa iciyorum doguma kadar devam dedi doktorum.Gebelikte balık yağı kullandınız mı veya kullanıyor musunuz?
Teşekkür ederimBenim ilk aylarda sadece decavit vermişti, 12. haftadan sonra demir ilacı kullanmaya başladım. Şu an balık mevsimi olmadığı için decaviti kesti ve reGenesis verdi doktorum. Balık tüketmeye başlayınca tekrar decavite döneriz dedi
Ne zaman kullanmaya başladınızBana ocean mummy balık yağlı olanı verdi doğuma kadar kullan dedi decavit, kan ilacı + kan ilacı fayda etmediği için sürekli kanım düşüyo farklı bir kan ilacı takviyesi verdi
Teşekkür ederim ben folik asit kullanıyorum şuan doktor balık yağı almamızı söyledi doktor önerisi var gayet de pahalı hatta ama biraz araştırınca kullanıp kullanmama konusunda tereddüt ettimİlk 3 ay folik asit, sonrasında vitamin eksikliklerin göre doktorunuz yönlendirme yapar. Lütfen doktor önerisi hariç vitamin takviyesi almayın. Bu kez böbrek, karaciğer gibi organlarında hastalıklara sebep olabilirsiniz.
Kullanmamı mı öneriyorsunuz şuanİlk 3 ay çok önemli. Ben bestvm kullanmıştım. Sonrasında prenatal verdi doktorum. Onu kullanıyorum.
Teşekkür ederim ben folik asit kullanıyorum şuan doktor balık yağı almamızı söyledi doktor önerisi var gayet de pahalı hatta ama biraz araştırınca kullanıp kullanmama konusunda tereddüt ettim
Benimki folik asitti. En iyisini doktornuz bilir. Verdiyse kullanınKullanmamı mı öneriyorsunuz şuan
Teşekkür ederim sağolunDoktor önerdiyse ihtiyacınız vardır muhakkak. Eczacınıza sorun oceanın içeriği temiz diye biliyorum gebeler için uygunsa makul olur. Bir de solgar baya iyi vitamin sektöründe
Teşekkür ederimBenimki folik asitti. En iyisini doktornuz bilir. Verdiyse kullanın
Hamileliğin 2. Ayından beri kullanıyorumNe zaman kullanmaya başladınız