Gebelikte muayne için idrara sıkışık mı olmalıyız ( yeni gebelik)

Yusrainci

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
38
8
27
Gebelikte muayne için idrara sıkışık mı olmalıyız. 4-5 haftalık gebeyim gecen gittigimde doktora sordum ama cevabini o anki heycanimdan unuttum

Hayır alakası yok. Mesane böbrek için ultrason çekilince idrara sıkışık olmamız isteniyor. Gebelikte rahat olmalısınız. Gerçi 4 haftada kese görünür kalp atışı duyulmaz. Hakkınızda hayırlısı inşallah

Amin inşallah teşekkür ederim

Gebelikte muayne için idrara sıkışık mı olmalıyız. 4-5 haftalık gebeyim gecen gittigimde doktora sordum ama cevabini o anki heycanimdan unuttum
Bende karından bakmak için sıkışık olmamı istemişlerdi. İlk kontrolümde 5 haftalıktı. Siz yine de arayıp öğrenin. Vajinal kontrolde sıkışık olmamanız lazım

Kaçıncı haftamdaydim onu hatirlamiyorum ama bi keresinde randevu saatini beklerken sıkışmıştım ha çağırdılar ha çağıracaklar diye tuvalete de gidemedim. Doktorum karından ultrasonla bakarken bir daha sıkışmış gelme görüntülemek zor oluyor demişti. Ama dediğim gibi kaç haftaliktım hiç hatırlamıyorum

benim de sıkışık oldugum bi zaman doktor mesane dolu bebegı ittiriyor ama tuvalete gonderırsem ters doner diye korkuyorum inceleyemem demişti . yardımcısıyle bebegı bastırmıslardı falan bıseyler olmustu. ama benim tabi ilk haftalar deildi. doktoru beklerken de wc ye gitmiştim zaten ama hemen doluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…