Gebelikte mide krampları!!

Masal1604

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
57
23
3
36
Bikaç gündür aşırı mide kramplarım var gebelikte normalmi sanki biri midemi sıkıyo gibi çok rahatsız edici başına böyle bişey gelen varmı

Benim olmustu maalesef ve doguma kadar mide ilaci almistim, gecmis olsun

Bikaç gündür aşırı mide kramplarım var gebelikte normalmi sanki biri midemi sıkıyo gibi çok rahatsız edici başına böyle bişey gelen varmı

Bende ayniyim 3 gündur 😔😔😔 süt içtim 1 bardak mide agrisi krampindan öldüm... Herkes üsütmüşşündür diyor

Çok geçmiş olsun üşütmekse gene bi iki güne geçer gebeliğin getirdiği bi rahatsızlıksa ve devamı gelirse yandık😬

Birşey yiyip içmeye korkar oldum. Diyorlar ki süt iç. Tamam içeyimde mide agrisindan ölüyorum bana dokunuyor heralde. Önceden çok içerdim bisey olmazdi evlendikten sonra bana herşey dokunmaya başladi.
Bide gecen kayisi yedim. Binbir pişmanim şuan.

Bende söyleniyorum artik ee be çocugum hem vitamin istiyorsun hemde yedikce gaz yaptiriyorsun... 🙄😔

Birşey yiyip içmeye korkar oldum. Diyorlar ki süt iç. Tamam içeyimde mide agrisindan ölüyorum bana dokunuyor heralde. Önceden çok içerdim bisey olmazdi evlendikten sonra bana herşey dokunmaya başladi.
Bide gecen kayisi yedim. Binbir pişmanim şuan.

Bende söyleniyorum artik ee be çocugum hem vitamin istiyorsun hemde yedikce gaz yaptiriyorsun... 🙄😔
Şimdi nasılsınız geçtimi? Benim kramplar devam ediyo bide ishal eklendi.ilk gebelik olunca tecrübesizliktende evham yapıyo insan

Back
X