• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte mide kazınması

xinya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
157
0
96
37
İstanbul
kızlar henüz haftalık gebeyim ama yemekten sonra bende 2 3 saatte bir midem kazınıyor aslında aç değilim ama o mide kazınması yüzünden bişeyler yemek durumunda kalıyorum böyle gidersemde kilomu kontrol altında tutamıcam sizdede varmı hiç mide kazınması

cnm dikkat et midem kazınıyor diye süreli yemek yeme yoksa vücudun ona alışır ve çok kilo alırsın. kazınsa bile kalorisiz masum şeyler ye tatlı ve hamur işinden uzak dur. salatalık meyve çerez fındık ceviz badem(ölçüsünde) yoğurt süt ayrıca tüm gebeler tam buğday ekmeği yerse daha sağlıklı olur

Bendede var aynı durum. Hep açım :) Yiyorum az vakit geçiyor yine açım :))

arkadaşlar bence çok şanslısınız hiç şikayet etmeyin bu durumdan benim tam tersi hiç iştahım yok mide bulantım yok kusmuyorum ama iştahımda yok fasulyem aç kalıyor hep çok üzülüyorum

evet kiloyu dengede tutmak için hafif şeyler yemek lazım gerçi doktora sordum ceviz at ağzına mutlaka günde 10 tane fln dedi bebeğin gelişimi açısındanda çok önemliymiş ceviz

arkadaşlar bence çok şanslısınız hiç şikayet etmeyin bu durumdan benim tam tersi hiç iştahım yok mide bulantım yok kusmuyorum ama iştahımda yok fasulyem aç kalıyor hep çok üzülüyorum

valla tatlım o kadar kafana takma sakın ben geçen doktoruma istediğim gibi sağlıklı beslenemiyorum bazen cnm sağlıklı şeyler yerine abur cubur bile yediğim oluyo demişti doktorda 3 aya kadar aç kalsan bile bebek o kadar etkilenmez ama mümkün olduğuncada az az ama sık sık küçük küçük olsa bişeyler yemek lazım tabi

Back
X