Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar gebelikte mideyi rahatlatması için acba rennie çiğneme tableti kullanılabılır mı kullanan oldu mu hiç bi zararıolur mu.mıdem çok yanıyo da bu ılaca cok ıhtıya duyuyorum
hicbir zarari yok canim, benim bu ücüncü gebeligim rennie olmasa neyaparim hergün iki bazen üc tablet cigniyorum vecok erken basladi yanma eksime 3 ayliktan beri. yoksa heryedigim mahvediyo beni doktorum alabilicegimi söylemisti zaten önceki hamileligimde, rahatlikla al diyebilirim
Evet bir zarari yok gunde 4 taneye kadar alinabilir dedi doktorum
Bana bir faydasi oldugunu soyleyemem. Yanmalarim cok siddettli .
Yemeklerden sonra bir de ada cayi iy geliyormus
slm kızlar gebelikte mideyi rahatlatması için acba rennie çiğneme tableti kullanılabılır mı kullanan oldu mu hiç bi zararıolur mu.mıdem çok yanıyo da bu ılaca cok ıhtıya duyuyorum
rennie yi bilmiyorum ama doktorum bana mide yanmalarım için gavıscon diye koyu kıvamlı şurup vermişti. bana çok faydası oldu gece uykudan bile uyandırıyordu mide yanmalarım.....