• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte mide bulantısı:((

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
156
Puanlar
53
Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim çok kötü koku hassasiyeti her an kusacak gibiyim çok halsiz rahatsız ölüden farkım yok 2. Çocugum olacak inş
Bir kızım var onunla bile ilgilenemiyorum
Mide bulantı hassasiyet için önereceğiniz bişey varmı çok kötüyüm ya

Rabbim yardımcınız olsun bebeğiniz hayırlı olsun ben Prilam sayesinde ayaktaydım bazen o bile fayda etmiyordu ama yine işe yarıyordu ya..
çubuk kraker, limon koklamak vs işe yarıyor diyorlardı ama benim öyle şiddetli kusmalar oluyordu ki fayda etmiyordu 😩

Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim çok kötü koku hassasiyeti her an kusacak gibiyim çok halsiz rahatsız ölüden farkım yok 2. Çocugum olacak inş
Prilam ilacı etkili oluyor. Ben de 21 haftaya kadar kustum, doğuma kadar da bulantılarım devam etti. Prilam sayesinde biraz ayağa kalkabildim

Rabbim yardımcınız olsun bebeğiniz hayırlı olsun ben Prilam sayesinde ayaktaydım bazen o bile fayda etmiyordu ama yine işe yarıyordu ya..
çubuk kraker, limon koklamak vs işe yarıyor diyorlardı ama benim öyle şiddetli kusmalar oluyordu ki fayda etmiyordu 😩
Çok kötüyüm ya bide 8. Haftayı düşünemiyorum tavan yapıyor o haftada bi kızım olmasa sorun yoktu onu düşünüyorum bu haldeyim üzülüyorum çok :((

Çok kötüyüm ya bide 8. Haftayı düşünemiyorum tavan yapıyor o haftada bi kızım olmasa sorun yoktu onu düşünüyorum bu haldeyim üzülüyorum çok :((
İlaç kullanın etki etmezse başka ilaçla değiştirirler

Benim de bulantı ve kusmam çok fazla doktor sabah iki akşam iki prilam içmemi söyledi 8+5 im fenayım

Bana limonlu su iyi geliyordu

Back
X