gebelikte meme ucu sorunu

valla 4 çocuk yapmış 90 küsür yaşında ananem vardır bir bildiği herhalde :))

Kızlar selam, başka konu açmaya gerek görmedim aynı başlığa yazayım istedim. Biraz konu dağılmış gerçi :) Ben doğumdan önce göğüs bakımı nasıl yapılmalı bunu öğrenmek istiyorum yaklaşık 1 ayım var. Anne sütü emzirme seminerinde, emzirmeden sonra çatlama oluşursa krem yağ fln kullanmayın, sadece sütünüzden sürün ve ıslak bırakmayın demişlerdi. Bu ne kadar işe yarar bilmiyorum. Perşembe doktoruma soracağım gerçi ama şimdiden işe yarayacak bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Kurumamasına dikkat edin kızlar ben doktora sordum bella b krem tavsiye etti onunla geçmedi şimdi kantaron yağı sürüyorum o iyi geldi

evet işte o tecrübeden dolayı gerçekmi merak ediyorum göğüs ucu açık renk olunca kız koyulaşınca erkek dedi ananem cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :)
canım bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla inş,
göğüs ucumda açık renk koyulaşma olmadı. :KK37::KK36:
ananenin tezi bende doğru ..:-)

benimde koyulaşma olmadı aksine hafif kızarık gibi ama daha erken benim sanırım bakalım ne olucak :)
kızınız hayırlı olsun rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallah :)

benimde koyulaşma olmadı aksine hafif kızarık gibi ama daha erken benim sanırım bakalım ne olucak :)
kızınız hayırlı olsun rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallah :)
amin inş cümlemizin ki sağlıkla almayı nasıp etsin....

göğüslerimin renginin çok farkında değilim çatlama falan da yok belki daha küçük olduğumuz için ama uçları çok sızlıyor hele soğuk da inanılmaz annem normal diyor siz de durum nedir merak ettim.

bende sizdeki gibi sızlama olmuyor ama aşırı hassaslaştı yüzüstü yatınca ağrı yapıyor

Back