gebelikte meme ucu sorunu

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
98
mehaba arkadaşlarlar.ilk gebeliğim ve gebeliğimin 8 haftasından itibaren meme ucunun rengi koyulaştı ve çatladı ortasındada beyaz süt kurusu gibi birşey oluştu .şu an 19 haftalık hamileyim hala aynı sizce bu normal mi?tecrübeli olanlar cvp verebilir mi?bu arada meme kenarındaki kahve rengi bölümünün rengi aynı sadece ucunun rengi değişti ve çatladı ben göğsüme bakmaya korkuyorum çk kötü görünüyo..

Aynen canım bende 18 haftalık hamileyim anlattıklarının aynısı bende de oldu ama benim ki çok koyulasmadı , neden böyle oldu bende bilmiyorum :110:

kızlar bende 16+6 dayım göğüslerimdeki hassasiyet hala devam ediyor biraz büyümede oldu ama çok fazla koyulaşma olmadı acaba ten rengimin buğday olmasının bununla bir ilgisi olabilir mi? yoksa zamanla daha da koyulaşacak mı acaba?

kızlar bende 16+6 dayım göğüslerimdeki hassasiyet hala devam ediyor biraz büyümede oldu ama çok fazla koyulaşma olmadı acaba ten rengimin buğday olmasının bununla bir ilgisi olabilir mi? yoksa zamanla daha da koyulaşacak mı acaba?
Canım sanmıyorum ya ten rengiyle alakası olduğunu benim ten rengim beyaz bende de çok koyulasma olmadı

Canım sanmıyorum ya ten rengiyle alakası olduğunu benim ten rengim beyaz bende de çok koyulasma olmadı
-merak ettiğim bir konu daha var sizin göbeğinizde ki büyüme ne kadar oldu benim ki birkaç hafta öncesine kadar yok gibiydi nerdeyse ama bu haftalarda biraz belirmeye başladı bide ben hamileliğimin başından bu yana 2 kilo aldım çok mu az acaba?

-merak ettiğim bir konu daha var sizin göbeğinizde ki büyüme ne kadar oldu benim ki birkaç hafta öncesine kadar yok gibiydi nerdeyse ama bu haftalarda biraz belirmeye başladı bide ben hamileliğimin başından bu yana 2 kilo aldım çok mu az acaba?

Canım ben de aynı durumdayım 18 haftalık hamileyim 2 kilo aldım sadece düzenli besleniyorum hiç kısmıyorum önemli olan da o zaten düzenli beslendikten sonra sorun olmuyor canım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım , benim de göbüşüm belli olmuyor pek , kimse anlamıyor ben söylemesem:anneadayı: hafif göbeklenmişim gibi duruyor ilk hamileliğim heralde o yüzden

Canım ben de aynı durumdayım 18 haftalık hamileyim 2 kilo aldım sadece düzenli besleniyorum hiç kısmıyorum önemli olan da o zaten düzenli beslendikten sonra sorun olmuyor canım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım , benim de göbüşüm belli olmuyor pek , kimse anlamıyor ben söylemesem:anneadayı: hafif göbeklenmişim gibi duruyor ilk hamileliğim heralde o yüzden
-benimde ilk hamileliğim herhalde ondan sen 3lü tarama yaptırdın mı canım? ben 2 liyi yaptırdım doktorum 3'lü ye gerek yok dedi yapmayacak...

-benimde ilk hamileliğim herhalde ondan sen 3lü tarama yaptırdın mı canım? ben 2 liyi yaptırdım doktorum 3'lü ye gerek yok dedi yapmayacak...
Bana da aynısını söyledi canım :KK46:risk çok düşük çıktı yapmaya gerek yok dedi herşey yolunda çok şükür

16. haftada göbek cıkmaya baslıyor ama bu kişiden kişiye, kiloya, karın yapısına göre değişiyor.. ben suan 21. haftanın içindeyim 4 kilo aldım.. göbeğimde bayağı çıktı.. hamile oldugum cok rahat belli oluyor artık.. 16. haftalarda 2-3 kilo normal bence.. düzenli beslendikten sonea sorun olmaz.

19.haftamdayım göbeğim baya çıktı ..artık otobüste bile yer veren olıuyor:) meme ucunun o buyuk kahverengi yerinde herhangı bir renk değişikliği yok sadece ucunda renk koyulugu çatlama ve sut kurusu gibi beyaz birşey var.korkar oldum.kadın doğumcuya sordum kanamıyorsa sorun yoktur normaldır dedi ama ben dayanamıyorum bi cildiyeyemi gitsem diyorum?

19.haftamdayım göbeğim baya çıktı ..artık otobüste bile yer veren olıuyor:) meme ucunun o buyuk kahverengi yerinde herhangı bir renk değişikliği yok sadece ucunda renk koyulugu çatlama ve sut kurusu gibi beyaz birşey var.korkar oldum.kadın doğumcuya sordum kanamıyorsa sorun yoktur normaldır dedi ama ben dayanamıyorum bi cildiyeyemi gitsem diyorum?
Oyle olmasi normal canim bendede uclarinda mukus gibi bisey oluyo kapliyo uclarin normalmis

benim sağ göğsüm hep içinde masaj yapıyorum aklıma geldikçe biraz çıkıyor çıkıncada yarık yarık içinde sarı pislikler çıkıyor. normal gibi geliyor ama. bide göğüslerim bi beden büyüdü.
yarın doktora soracağım.

kaşıntıyı geçirir mi bilmem ama yara olmaması için çatlakların acımaması için nemli kalmasına dikkat et.
rahatlaması içinde ovalama yapmaktan kaçın kasılmalar olup bebeği etkileyebilir.
arkadaşlarım bana bu şekilde tavsiye veriyorlarda

arkadaşlar bi kocakarı testi yapmak istiyorum göğüs ucu çok koyulaşan ve açık kalan arkadaşlar bebeklerin cinsiyetini yazarmısınız lütfenn :)

arkadaşlar bi kocakarı testi yapmak istiyorum göğüs ucu çok koyulaşan ve açık kalan arkadaşlar bebeklerin cinsiyetini yazarmısınız lütfenn :)
tamam kocakarı diyoruz da onların da yılların tecrübesi oluyor ya ... cinsiyetini öğreneyim yazacağım .göğüs ucum açık renk .

evet işte o tecrübeden dolayı gerçekmi merak ediyorum göğüs ucu açık renk olunca kız koyulaşınca erkek dedi ananem cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :)

evet işte o tecrübeden dolayı gerçekmi merak ediyorum göğüs ucu açık renk olunca kız koyulaşınca erkek dedi ananem cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :)
bende merak ettim ya .
açık renk kız haa dur bakalım bizim ki ne çıkacak.

Back