Gebelikte makattan taze kan gelmesi!!!

Mimi1648

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
45
12
38
32
Merhaba kızlar
15 haftalık hamileyim demir ilacı kullanıyordum ve bu beni kabız yaptı ve 2 gün önce de taze kan geldi kadın doğuma gittim vajinal kanama değil bebek iyi dedi demir ilacını şimdilik bırak genal ceraha muayene ol dedi ama randevusuz giremedim eve döndüm. Şimdilik kanama yok böyle birşey başına gelen var mı?

Bende kabız olunca oluyor.bu kadar sorun etmeyin.bende hamileyim yaşıyorum böyle sıkıntılar. Bal iyi geliyor çok az bal sürüyorum hemen kanı kesiyor.Önemli olan vajinal kanama olmaması.inşAllah doğurduktan sonra tedavi olursunuz geçer

Hemoroid gibi bir durum olmuş olabilir mi kabızlık dolayısıyla?
Bilmiyorum olabilir hayatımda hiç hemoroid olmadım ilk defa başıma geldi böyle birşey ama bildiğim birşey varsa demir ilacının beni kabız yapıp kanama olmasına neden olması ve ilacı bırakınca bu durumun kendiliğinden düzelmesi.. Tabi gene de genel ceraha gidip muayene olucam..

Demir ilacı kabızlık yapar başka marka dene çünkü gebelikte Demir çok önemli olmazsa damar yolundan almanı tavsiye ederim tabi Demir’in normalsa sıkıntı yok ama gebelikte düşer genelde
Yaşadığın şey hemoroidtir muhtemelen kanaması normal düzenli tuvalete çıkınca iyileşir Kabızlıkta tekrar olur özellikle doğum sonrası kadınların birçoğunda görülür birde makat çatlağı da o daha ağrılı bir şey hatta oturma banyoları ve küçük yaralar için verilen kremler önerilir ağrı ve çatlak olunca kısacası korkulacak bir şey değil ama doktora görün tabi ileri boyutları olan ameliyat olanlar da var ama o da hemen olan bir şey değil

Evet bu olası bir durumdur dediğiniz gibi ama şöyle ki kabızken hiç böyle bir kanama yaşamamıştım öyle peçeteye sürdüm kan geldi değil klozet içinin kıpkırmızı görecek kadar kan gelmesi ve parça parça kan görmek haliyle insanı panik yapmaya yetiyor.. Herkesin farklıdır bir başkasının yaşadığı belki diğeri için risk faktörü taşıya bilir.. O yüzden riske atmamak daha mantıklı bir hareket diye düşünüyorum.. Benim merak ettiğim diğer hamile arkadaşların neler yaşadığı ve ola bilecek ihtimalleri görmek doktor randevum gelene kadar yinede teşekkür ederim

Tardyferon 80mg tablet kullandığım ilaç fakat doktorum şimdilik bırakmamı Bi genel ceraha muayene olup duruma göre ilaç vereceğini söyledi 4 mayıs randevum bekliyorum.. Ama birşey merak ediyorum hemoroid tedavi olmadan kendiliğinden geçen birşey mi? çünkü ilacı bırakınca sorun yaşamadım hiç düzeldi kendiliğinden ama tabi genede muayene olucam

Kabizlik sorunu yasamazsaniz buyuk ihtimal gecer

Aslında tam geçiyor mu net bilmiyorum ama tuvalete düzenli çıkınca bir daha sorun olmuyor ki ben çok sıkıntı yaşadım makat çatlağı idi hamilelikte oluştu benim de . benim düzeldi geçti 1 yıl olacak

Çatlak ya da basur muhtemelen. Aynayla baktınız mı hiç görüntü nasıl? Yarılmış ve yanında bir meme varsa çatlak olabilir. Ve çok acı verir ben de doğumda oldum maalesef aylarca çektim. Kabız değilken sorun olmaz geriler yeni olduğu için. Fito krem kullandım ben emzirirken kullanılıyor ama gebeyken bilmiyorum. Demir ilacının markasını değiştirin. Ferrosanol beni ishal yapmıştı mesela.

Merhaba tedavi oldunuz mu? Bende de 2 gündür peçeteye kan geliyor dışkıladıktan sonra. ne Yapsam daha da ilerlemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…