Gebelikte lavman

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
34
Kızlar hamilelikte lavmanın bir zararı var mıdır?

Doktor bir şey olmaz dedi ama kendi jinekoloğuma ulaşıp soramadım

Bana sadece doğumda yapmışlardı. Yararlı ya da zararlı demek benim haddime değil, doktor değilim sonuçta. Ama doktor bişey olmaz dediyse bence rahat ol. Yaptıkları tek şey makattan ilaç sıkıp bir nevi ishal olmanı sağlamak

Kabizlik sorununuz varsa baska yontemler deneseniz? Çünkü lavmana alisinca artik onsuz tuvalete cikamiyorsunuz. Bir kac tanidigim oyle maalesef..

Lavmani bi kere kolonoskopiye girecegim için yapmışlardı bana o anları hatırlamak bile istemiyorum. Rabbim bir daha kullandirtmasin bana. Bence sizde kullanmayın zeytinyağı için

Ben lavmanin kasilmaya sebep olup dusuk ya da erken doğuma sebebiyet verdiğini duydum. Yapmayın bence. Gebelikte de kullanılabilen suruplardan için kadın dogumcunuza sorup. Duphalac, Sokol likid gibi.

Hamileligine bir zarar vermez hatta kendinde yapabilirsin de kabızlık için doğal yollar deneseniz.
Bol su kayısı gibi falan
Kabizlşk genelde bikereye mahsus bir durum olmuyor.

Doktor libalaks ın zarar vermeyeceğini söyledi ama insan korkuyor:/

Doktor libalaks ın zarar vermeyeceğini söyledi ama insan korkuyor:/
Ben libalaks kullaniyorum genelde. O en hafifiymiş. Gebeligimin ilk haftalarinda surekli kustugum icin wcye cikamiyordum o zaman kullaniyordum su icebilmeye basladigimda kabizlik gecti ama simdi de 20.haftanin baslangicindan beri kabizlik ve basur sikintim var bu yuzden de kullaniyorum haftada 1 falan.

Şey etkili mi acaba.. Kimi 3-4 gün etki ediyor diyor Ben o kadar rahatsız hissetmiyorum ama 3-4 gün ishal gibi gezersem işte çok zor olurda

Şey etkili mi acaba.. Kimi 3-4 gün etki ediyor diyor Ben o kadar rahatsız hissetmiyorum ama 3-4 gün ishal gibi gezersem işte çok zor olurda
Ben hep son raddede yaptim bir seferlik etki ediyor bende, ertesi gun ya normale donuyor ya da kabizliga devam ediyor. Simdiye kadar hic ishal olmadim zaten tupun yarisi hava ilac cok az ama fitilden cok daha etkili.

Ben hep son raddede yaptim bir seferlik etki ediyor bende, ertesi gun ya normale donuyor ya da kabizliga devam ediyor. Simdiye kadar hic ishal olmadim zaten tupun yarisi hava ilac cok az ama fitilden cok daha etkili.

Tesekkür ederim bende etki edemedi sanırım :/

Lavmani kullandiktan hemen sonra tuvalete kosmayin yan yatin birkac dakika yoksa direkt tuvalete giderseniz ilac gaytayi yumusatamadan hemen cikar. Bu yuzden etki etmemis olabilir mi?

Olabilir sanırım 3-4 dakika yan yattım sadece çok baskı hissettim ama o anda sadece baskıyı hissettim bir şey olamadı..

Olabilir sanırım 3-4 dakika yan yattım sadece çok baskı hissettim ama o anda sadece baskıyı hissettim bir şey olamadı..
Baya sertlesmis muhtemelen gayta o durumda biraz daha tuvalet ustunde oturup ikinmaniz lazim oyle ki ben bu problem yuzunden normal dogumdan korkmaz oldum. Normal dogum yapsam bu kadar ıkınmazdım herhalde

Baya sertlesmis muhtemelen gayta o durumda biraz daha tuvalet ustunde oturup ikinmaniz lazim oyle ki ben bu problem yuzunden normal dogumdan korkmaz oldum. Normal dogum yapsam bu kadar ıkınmazdım herhalde

Benim gebelikte oldu bu sorun ya boşuna almışım resmen bir etkisi veremedi çöp ettm

Benim gebelikte oldu bu sorun ya boşuna almışım resmen bir etkisi veremedi çöp ettm
Ben gebelikten once de sikintilanirdim o zaman kayisili form cayi birkac saat icinde coook cok iyi gelirdi ama simdi icemiyorum icinde hangi bitkiler var bilemedigim icin riske girmek istemiyorum o yuzden lavman fitil ne varsa kullanmak zorunda kaliyorum. Cok gecmis olsun valla cok zor durumun

Teşekkür ederim zeytınyağı deniyeyim bi de

Bi yakinim suan hamile. Kabizlik problemi var dikkat etmesine ragmen oluyor hala. Ayda bi iki kez gidip lavman yaptirsigini soylemisti. Suan 8 aylik hamile.. ikinmak daha tehlikeli olabilir

Ha bir de buyuk kirmizi erigi bi kac parcaya bolup bir bardak suya geceden koyup sabah icince mushil etkisi yapiyomus. O cok rahatlatiryor demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…