Ben libalaks kullaniyorum genelde. O en hafifiymiş. Gebeligimin ilk haftalarinda surekli kustugum icin wcye cikamiyordum o zaman kullaniyordum su icebilmeye basladigimda kabizlik gecti ama simdi de 20.haftanin baslangicindan beri kabizlik ve basur sikintim var bu yuzden de kullaniyorum haftada 1 falan.Doktor libalaks ın zarar vermeyeceğini söyledi ama insan korkuyor:/
Ben libalaks kullaniyorum genelde. O en hafifiymiş. Gebeligimin ilk haftalarinda surekli kustugum icin wcye cikamiyordum o zaman kullaniyordum su icebilmeye basladigimda kabizlik gecti ama simdi de 20.haftanin baslangicindan beri kabizlik ve basur sikintim var bu yuzden de kullaniyorum haftada 1 falan.
Ben hep son raddede yaptim bir seferlik etki ediyor bende, ertesi gun ya normale donuyor ya da kabizliga devam ediyor. Simdiye kadar hic ishal olmadim zaten tupun yarisi hava ilac cok az ama fitilden cok daha etkili.Şey etkili mi acaba.. Kimi 3-4 gün etki ediyor diyor Ben o kadar rahatsız hissetmiyorum ama 3-4 gün ishal gibi gezersem işte çok zor olurda
Ben hep son raddede yaptim bir seferlik etki ediyor bende, ertesi gun ya normale donuyor ya da kabizliga devam ediyor. Simdiye kadar hic ishal olmadim zaten tupun yarisi hava ilac cok az ama fitilden cok daha etkili.
Lavmani kullandiktan hemen sonra tuvalete kosmayin yan yatin birkac dakika yoksa direkt tuvalete giderseniz ilac gaytayi yumusatamadan hemen cikar. Bu yuzden etki etmemis olabilir mi?Tesekkür ederim bende etki edemedi sanırım :/
Lavmani kullandiktan hemen sonra tuvalete kosmayin yan yatin birkac dakika yoksa direkt tuvalete giderseniz ilac gaytayi yumusatamadan hemen cikar. Bu yuzden etki etmemis olabilir mi?
Baya sertlesmis muhtemelen gayta o durumda biraz daha tuvalet ustunde oturup ikinmaniz lazim oyle ki ben bu problem yuzunden normal dogumdan korkmaz oldum. Normal dogum yapsam bu kadar ıkınmazdım herhaldeOlabilir sanırım 3-4 dakika yan yattım sadece çok baskı hissettim ama o anda sadece baskıyı hissettim bir şey olamadı..
Baya sertlesmis muhtemelen gayta o durumda biraz daha tuvalet ustunde oturup ikinmaniz lazim oyle ki ben bu problem yuzunden normal dogumdan korkmaz oldum. Normal dogum yapsam bu kadar ıkınmazdım herhalde
Ben gebelikten once de sikintilanirdim o zaman kayisili form cayi birkac saat icinde coook cok iyi gelirdi ama simdi icemiyorum icinde hangi bitkiler var bilemedigim icin riske girmek istemiyorum o yuzden lavman fitil ne varsa kullanmak zorunda kaliyorum. Cok gecmis olsun valla cok zor durumunBenim gebelikte oldu bu sorun ya boşuna almışım resmen bir etkisi veremedi çöp ettm
Ben gebelikten once de sikintilanirdim o zaman kayisili form cayi birkac saat icinde coook cok iyi gelirdi ama simdi icemiyorum icinde hangi bitkiler var bilemedigim icin riske girmek istemiyorum o yuzden lavman fitil ne varsa kullanmak zorunda kaliyorum. Cok gecmis olsun valla cok zor durumun