Gebelikte kullanılan ilaçlar

Mrsyn

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
31
5
286
İstanbul
Merhabalar🌸
Size bir sorum var ben 20 haftalık gebeyim. Doktorum 3 çeşit ilaç verdi günlük ve doğuma kadar kullanacağımı söyledi görsel paylaşıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz ya da kullandınız bunların içeriğinde folik asit de var ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum fazlası zarar olur mu doktordan iyi bilemem tabi ama biraz evhamlıyım 7 sene bekledim bu gebeliği, bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Eklentiler

• IMG_7129.webp
    IMG_7129.webp
    120,6 KB · Görüntüleme: 30
Bunlar ilaç değil aslında takviye
Bebek gelişimi için ve sizin için gerekli
Kullanmaya mecburuz şimdi hissetmiyorsunuzdur ama bebek büyüdükçe sizden faydalı herşeyi emiyor takviye almazsanız halsizlik yorgunluk vs oluyor
Bende 29.haftadayım multivitamin, magnezyum, demir, d vitamini kullanıyorum.

D Colofer yerine coledan-d kullanıyorum
Ocean yerine-elenatal2 kullaniyorum
Demir ilacı aynı 28.haftadayim 13ten itibaren tam kadro devam, bebisle paylaştığın için veriyorlar merak etme kullanıyoruz hepimiz 😊

Bunlar ilaç değil aslında takviye
Bebek gelişimi için ve sizin için gerekli
Kullanmaya mecburuz şimdi hissetmiyorsunuzdur ama bebek büyüdükçe sizden faydalı herşeyi emiyor takviye almazsanız halsizlik yorgunluk vs oluyor
Bende 29.haftadayım multivitamin, magnezyum, demir, d vitamini kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim 🙏🏼

Merhabalar🌸
Size bir sorum var ben 20 haftalık gebeyim. Doktorum 3 çeşit ilaç verdi günlük ve doğuma kadar kullanacağımı söyledi görsel paylaşıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz ya da kullandınız bunların içeriğinde folik asit de var ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum fazlası zarar olur mu doktordan iyi bilemem tabi ama biraz evhamlıyım 7 sene bekledim bu gebeliği, bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Fosil asit vücutta depolanmıyor canım fazlası vücuttan atılıyor

Back
X