• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kullanılan bakım ürünleri

Girlspower

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
15
2
6
39
Herkese merhaba,

Ben de çok yeni öğrendim hamile olduğumu. Çok da tecrübesizim ve hazırlıksızdım bu konuda. Kullandığım nemlendirici ürünlerle ilgili endişelerim var fakat ilk doktora gidip hamile olduğumu öğrendiğimde şaşkınlıktan sormayı unuttum. Gebelik takibimi yapacak doktora da henüz karar veremediğim için tekrar sorma şansım olamadı ne yazık ki. Doktora gidene kadar daha fazla kafama takmamak için buraya yazıp fikir almak istedim. Tüm cilt bakımım için kortizonlu kremler dışında günlük olarak Bioderma ürünlerini kullanabiliyorum sadece (alerjik bir rahatsızlığım var). Bunun içinde yüz yıkama jeli, yüz temizleme suyu, nemlendiricisi ve güneş kremi var. İçeriklerine baktım ama tam anlayamadım sıkıntılı olabilecek bir şey var mıdır diye. Hamileliğinde Bioderma ürünleri kullanmış olan var mı aranızda ya da doktoruna sormuş onay almış halihazırda kullanan? Herhangi bir sakıncası var mıdır bu ürünleri kullanmamın? Yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X