Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile kaldiktan sonra kimyasal i'erikli olmayan urunler kullanmak icon eskiden kullandigim butun urunleribitkisel urunlerle gegistirdim.. Makyaj malzemelerimin tamamini Yves rocher den temin ettim. Fondoteni disinda diver urunlerinden memnunum. Yuz yikama jelimi ve sampuanimi ersagdan aldim ancak s am pan in in kokusuna dayanamadim. Sampuanimi marketlerde satilan komili bebe sampuaniiyla degistirdim. Paraben ve silikon i'ermiyor. Gonul rahatligiyla kullanilabilir bence.Deodorant ve parfum kullanmayi biraktim onun yerine bebe kolonyasi kullaniyorum.Duş jelim ve rujlarimin bazilarini ve diş macununu da farmasiden temin ettim .Orta kalitede ürünler.Rujlarindan ise mat serisini öneririmama o da katologdaki renklerle örtüşmüyor bu a da dikkat etmekte fayda var.Diş macununun beyazlatici özelligi yok.Ancak inceledigim marka
ar icinde kimyasallardan en uzak olan bu marka oldugu icin buna karar verdim.Gunes koruyucu olarak yves rocherin koruyucusunu kullaniyorum .cok guzel emiliyor tavsiye ederim.Kuçuk birkutusu var ancak cok az bir miktar uygulamak yeterli oluyor.Kullandigim urunlerden akl
Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin icin
Ben çok nadir kullanırdım fondoten onu da kullanmıyorum. evet güneş kremi unutmadıkça sürüyorumBen de değiştirmedim önceden kullandığım ürünleri kullanıyorumAma fondoten tarzı yüze sürülen şeyler kullanmıyorum. Sadece güneş kremi.
Güneş kremi önemli aman ihmal etme hamilelik lekeleri oluşmasın güneşte hemen oluyormuss. Evden çıkmadan sür mutlaka mis gibiiBen çok nadir kullanırdım fondoten onu da kullanmıyorum. evet güneş kremi unutmadıkça sürüyorum![]()
ayy evet haklısın ama işte ben bir gün kendimi unutacağım :)Güneş kremi önemli aman ihmal etme hamilelik lekeleri oluşmasın güneşte hemen oluyormuss. Evden çıkmadan sür mutlaka mis gibii![]()
Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba? Ben gebelikten önce solante kullanıyordum çok da memnundum ama hamile kalınca zararı olur diye korktum.Güneş kremi önemli aman ihmal etme hamilelik lekeleri oluşmasın güneşte hemen oluyormuss. Evden çıkmadan sür mutlaka mis gibii![]()
ben lierac jel kullanıyorum canım umarım faydalı olur.Kizlar bana ds su catlaklara engel olmak amacli bisiler onerin warsa bildiginiz niveanin bebek yagini aldim bi
Ben Roc kullanıyorum sanmıyorum günes kreminin bebeğe zarar vereceğini ama doktoruna sormanda fayda var..Herhangi bir güneş kremi yeterli midir arkadaşlar çevrem de herkes kimyasal içerikli kullanma bebeğe zarar verir diyor
Doktorum bana lierac kullanma doğuma kadar tonla para dökersin yoksa dedi.. bol bol badem yağı zeytin yağı sür dediben lierac jel kullanıyorum canım umarım faydalı olur.
param yetmezse bende ona geçerimDoktorum bana lierac kullanma doğuma kadar tonla para dökersin yoksa dedi.. bol bol badem yağı zeytin yağı sür dediben de aktardan hamileler için yağ karışımı varmış ondan alacağım
![]()
ayy evet doktorumda öyle söyledi. valla benim annem 4 tane doğurmuş bizde ikiziz zaten normal yani çatlaması. ama ablamda olmadı çatlak mesela. yine de kullandım deyip içimizi rahatlatıyoruz sanırımBen şimdiden başladım bebe yağı sürmeye. ama genetikse her türlü çatlıyormuş annemin de hep çatlamış![]()