• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte koku hassasiyeti ne zaman olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayazev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
64
-8
38
24
merhaba kızlar bugün bat günüm şuan bişey yok gecikmelerim fazla olmaz en fazla 1 gün gecikir bir haftadır felan çikılata kokusu şeker kokusu beni mahvediyor bugün araştırırken gebelikte olduğu söyleniyor genelde o kokuyu size asla tarif edemem çok iğrenç bişey acaba diyorum bende mi aklıma şüphe düştü böyle olan var mı?
Güncel

Son düzenleme:
Bilemeyiz, hamilelik herkes için farklı geçer. Şüpheniz varsa kan testi yaptırın

Şuan gidip yaptırmakta istemiyorum her ay koşa koşa giderim ama bu sefer öyle yaptıraasım yok üzülüyorum sonrasında

Şuan gidip yaptırmakta istemiyorum her ay koşa koşa giderim ama bu sefer öyle yaptıraasım yok üzülüyorum sonrasında
Hamilesiydiniz acaba bende de et ve yumurtaya karşı koku hassasiyet var ayrıca ağzıma atıncaya değişik tat alıyorum

Hamilesiydiniz acaba bende de et ve yumurtaya karşı koku hassasiyet var ayrıca ağzıma atıncaya değişik tat alıyorum
Malesef değildim hala ağzımda değişik tat bazı yemeklerden değişik koku ve tat alma devam ediyor kulak burun boğaz doktoruna randevu aldım 1aydır bu durumdayım

Back