• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
25
Mrb hanimlar ben 75 kiloyum 3 haftalık hamileyim akşam saat 11 den sonra canım bır seyler istiyo surekli bi seyler yemek istiyorum benim gibi olan varmi

Ben 12 haftalık hamileyim.İştahım hala açılmadı.Normalde iştahlı biriyimdir.İlk hamileliğimde de 5. aydan sonra ancak açılmıştı.Salatalık meyve gibi şeyler yiyin.Şimdiden yemeğe dikkat etmekte yarar var.Ben sekiz ay altı kilo son ay altı kilo almıştım.Son ay çok kilo alınıyor.

Ben 12 haftalık hamileyim.İştahım hala açılmadı.Normalde iştahlı biriyimdir.İlk hamileliğimde de 5. aydan sonra ancak açılmıştı.Salatalık meyve gibi şeyler yiyin.Şimdiden yemeğe dikkat etmekte yarar var.Ben sekiz ay altı kilo son ay altı kilo almıştım.Son ay çok kilo alınıyor.
Tamam verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim dikkat edicem

1 bardak sut 1 meyve yada kucuk bir avuc kuruyemis olabilir ama dayanabilirsem aksam yemekten sonra yememen daha iyi

11de asla yemem. Ben kilo alımına 5. Ayda başlamıştım karnım da 6. Ayda çıkmıştı. Tavsiyem biraz boğazını tut ve spor yap. Çünkü sonrasında kilo artışı hızlı oluyor. Sonra üzülen sen olursun zaten kilolu hamile kalmışsın.

Mrb hanimlar ben 75 kiloyum 3 haftalık hamileyim akşam saat 11 den sonra canım bır seyler istiyo surekli bi seyler yemek istiyorum benim gibi olan varmi
Cok erken baslamissiniz 😂 hamilelikle ilgisi yok o istegin soyleyeyim. Ayrica kilonuz da var dolayisi ile daha dikkat etmelisiniz. ☺

Back