• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo?

Slmrv

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
14
5
6
27
81 kiloyla hamile kaldım şuanda 97.6 kiloyum 31 hafta 3 günlük hamileyim benim gibi olan varmı 100 kilo olmak istemiyorum üstüne çıkmak hiç istemiyorum ve polikistik over var yaşayan varmı neler yaşadınız?

Biraz fazla almissin canim. ama onemli olan saglikli beslenmek saglikli besleniyorsan kafana takma verirsin emzirirken..hamur isi tatli ve kizartmalardan uzak durursan kilo alimin daha yavas gider

67 ile başladım dün 90 gördüm :(

Diyetisyene gittim, çok dikkat ettim ama olmadı. Bol su içtim. Her gün yürüyüş yaptım. Çok yemediğim halde kilo almaya engel olamadım. Dört hafta kaldı doğuma. 95 olmayayım yeter diyorum artık. Son on günde dört kilo almışım :(

67 ile başladım dün 90 gördüm :KK43:

Diyetisyene gittim, çok dikkat ettim ama olmadı. Bol su içtim. Her gün yürüyüş yaptım. Çok yemediğim halde kilo almaya engel olamadım. Dört hafta kaldı doğuma. 95 olmayayım yeter diyorum artık. Son on günde dört kilo almışım :KK43:
Canim dikkat etmene ragmen aldiysan vücudun depo yapmıştır dogumdan cikinca bir kismi emzirirken diger kismi gider merak etme.

Diyetisyene gittim, çok dikkat ettim ama olmadı. Bol su içtim. Her gün yürüyüş yaptım. Çok yemediğim halde kilo almaya engel olamadım. Dört hafta kaldı doğuma. 95 olmayayım yeter diyorum artık. Son on günde dört kilo almışım :KK43:[/QUOTE]

Gittiğim doktor çok kilo almışsın bidahaki aya sadece 1 kilo almış olarak gel doğumun çok zor olur dedi galina benimde ödem oluyo diyorum 2 haftadır çok şükür aynı kilodayım arada oynuyo tekrar eskiye dönüyo 100 kiloyu geçerim diye çok korkuyorum karnımda normale göre aşağıda gibi Allah yardımcımız olsun

Bir akşam normalken ertesi sabah ayaklarım, bacaklarım şişmiş olarak uyandım geçen hafta. Yüzüm şişti. Patates gibi oldum :olamaz:

İnşallah ödemdir. :silah:

Tek tesellim kızımın sağlıklı ve gelişiminin normal olması:anne:

Bir akşam normalken ertesi sabah ayaklarım, bacaklarım şişmiş olarak uyandım geçen hafta. Yüzüm şişti. Patates gibi oldum :olamaz:

İnşallah ödemdir. :silah:

Tek tesellim kızımın sağlıklı ve gelişiminin normal olması:anne:
Canim limonlu suyu denedin mi en azindan 1 bardak icsen bende suana kadar hic odem ommadi ki normalde bile odem oranim cok fazla limonlu su bol su iciyorum bazen sicak suya tarcin koyup iciyorum bu sekilde odemden uzak kaldim :)

Yüzüklerim hala cok rahat oluyor normalde bile sıkıyodu bazen şimdi bazen bol bile geliyor

81 kiloyla hamile kaldım şuanda 97.6 kiloyum 31 hafta 3 günlük hamileyim benim gibi olan varmı 100 kilo olmak istemiyorum üstüne çıkmak hiç istemiyorum ve polikistik over var yaşayan varmı neler yaşadınız?
Niye kendinizi strese sokuyosunuz bu hayatın olağan akışı siz sadece sağlıklı beslenmeye çalışın diyet yapmayın zaten kişi kaç kilo olursa olsun doğumdan sonra vücudun spora ihtiyacı oluyor ve çok çabuk toparlarsiniz içinizi karartmayin

Canim limonlu suyu denedin mi en azindan 1 bardak icsen bende suana kadar hic odem ommadi ki normalde bile odem oranim cok fazla limonlu su bol su iciyorum bazen sicak suya tarcin koyup iciyorum bu sekilde odemden uzak kaldim :)

Bunu bilmiyordum biraz geç kalmış olabilirim ama deneyeyim. En azından bundan sonrası için şişmem belki :KK34:

Bunu bilmiyordum biraz geç kalmış olabilirim ama deneyeyim. En azından bundan sonrası için şişmem belki :KK34:
InsAllah canim bende kilodan cok ödemden cekiniyodum hep suana kadar iyi geldim cok sukur umarim boyle biter :)

Pko var 2016da tüpbebek oldum 93 ile hamile kaldım 34+2 de rahatsızlandım tansiyon ödem hiçbir problem yoktu acil sezeryan alındım 98 ile doğuma girdim.. Oğlum şu anda 2 yaşında

Pko var 2016da tüpbebek oldum 93 ile hamile kaldım 34+2 de rahatsızlandım tansiyon ödem hiçbir problem yoktu acil sezeryan alındım 98 ile doğuma girdim.. Oğlum şu anda 2 yaşında
5 kilo almışsın büyük başarı gerçekten doktorum tansiyon korkutuyo beni demişti benimde şuan sonuçlarım vs herşeyim çok iyi çıkıyo ama yavaş yavaş halsizlik başlıyo gibi bazende mide bulantısı kasık ağrılarım oluyo ve taşınıcam bi aksilik olsun hiç istemiyorum

Back