Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dikkat etmene ragmen aldiysan vücudun depo yapmıştır dogumdan cikinca bir kismi emzirirken diger kismi gider merak etme.67 ile başladım dün 90 gördüm
Diyetisyene gittim, çok dikkat ettim ama olmadı. Bol su içtim. Her gün yürüyüş yaptım. Çok yemediğim halde kilo almaya engel olamadım. Dört hafta kaldı doğuma. 95 olmayayım yeter diyorum artık. Son on günde dört kilo almışım
Canim limonlu suyu denedin mi en azindan 1 bardak icsen bende suana kadar hic odem ommadi ki normalde bile odem oranim cok fazla limonlu su bol su iciyorum bazen sicak suya tarcin koyup iciyorum bu sekilde odemden uzak kaldim :)Bir akşam normalken ertesi sabah ayaklarım, bacaklarım şişmiş olarak uyandım geçen hafta. Yüzüm şişti. Patates gibi oldum
İnşallah ödemdir.
Tek tesellim kızımın sağlıklı ve gelişiminin normal olması
Niye kendinizi strese sokuyosunuz bu hayatın olağan akışı siz sadece sağlıklı beslenmeye çalışın diyet yapmayın zaten kişi kaç kilo olursa olsun doğumdan sonra vücudun spora ihtiyacı oluyor ve çok çabuk toparlarsiniz içinizi karartmayin81 kiloyla hamile kaldım şuanda 97.6 kiloyum 31 hafta 3 günlük hamileyim benim gibi olan varmı 100 kilo olmak istemiyorum üstüne çıkmak hiç istemiyorum ve polikistik over var yaşayan varmı neler yaşadınız?
Canim limonlu suyu denedin mi en azindan 1 bardak icsen bende suana kadar hic odem ommadi ki normalde bile odem oranim cok fazla limonlu su bol su iciyorum bazen sicak suya tarcin koyup iciyorum bu sekilde odemden uzak kaldim :)
InsAllah canim bende kilodan cok ödemden cekiniyodum hep suana kadar iyi geldim cok sukur umarim boyle biter :)Bunu bilmiyordum biraz geç kalmış olabilirim ama deneyeyim. En azından bundan sonrası için şişmem belki
InsAllah canim bende kilodan cok ödemden cekiniyodum hep suana kadar iyi geldim cok sukur umarim boyle biter :)
Hadi ya kac haftalik hamilesinİnşallah böyle gidersin. Botların fermuarını çekemiyorum artık
Hadi ya kac haftalik hamilesin
Aa seninde cok kalmamis saglikla al kucagina canim.35+3. Aşağı yukarı aynı tarihlerde doğumlarımız olacak hayırlısıyla.
Aa seninde cok kalmamis saglikla al kucagina canim.
81 kiloyla hamile kaldım şuanda 97.6 kiloyum 31 hafta 3 günlük hamileyim benim gibi olan varmı 100 kilo olmak istemiyorum üstüne çıkmak hiç istemiyorum ve polikistik over var yaşayan varmı neler yaşadınız?
5 kilo almışsın büyük başarı gerçekten doktorum tansiyon korkutuyo beni demişti benimde şuan sonuçlarım vs herşeyim çok iyi çıkıyo ama yavaş yavaş halsizlik başlıyo gibi bazende mide bulantısı kasık ağrılarım oluyo ve taşınıcam bi aksilik olsun hiç istemiyorumPko var 2016da tüpbebek oldum 93 ile hamile kaldım 34+2 de rahatsızlandım tansiyon ödem hiçbir problem yoktu acil sezeryan alındım 98 ile doğuma girdim.. Oğlum şu anda 2 yaşında