selam kizlar ... Ben 24 haftalik hamileyim ve 6 kg almisim. cokmu bilmiyorum. 68 kg ile hamile kaldim suan 74 oldum , cok almakdan korkuyorum.. Sizler ne kadar aldiniz , kac kg basladiniz ???
selam kizlar ... Ben 24 haftalik hamileyim ve 6 kg almisim. cokmu bilmiyorum. 68 kg ile hamile kaldim suan 74 oldum , cok almakdan korkuyorum.. Sizler ne kadar aldiniz , kac kg basladiniz ???
Öncelikle Allah tamamına erdirsin cnm 24 haftada 6 kilo çok iyi valla.bende bi sorun varmış demek ben 5 haftada 6 kilo aldım.ama zayıf olduğum için önemsemiyordum kiloyu çok yemek yiyordum.12 haftamda kalp durmasında kürtaj oldum aldığım kilolarda yanıma kar kaldı.bebeğimin bana tek faydası kilo oldu.yıllarca kilo alamamıştım çünkü
oncelikle gecmis olsun, Allah hayirlisini versin insAllah , en kisa zamanda tekrar nasip eder insallah... Bende balik etliyim o yuzden kilodan korkuyorum 😊
zayıf olanlar daha çok alıyor ama. ben zaten 68 kiloyla başlamıştım yani normalde de kilom fazlaydı.
ama arkdaşım 55 kiloyla kaldı boyuda vardı 27 kilo aldı
zayıf olanlar daha çok alıyor ama. ben zaten 68 kiloyla başlamıştım yani normalde de kilom fazlaydı.
ama arkdaşım 55 kiloyla kaldı boyuda vardı 27 kilo aldı
kızlar ben de 62,5 kg ile hamile kaldım, 5+3 teyim ve 61.9 kgdayım. hamile kalmadan önce diyet yapmadan sadece sağlıklı şeyleri yemeye çalışarak zaten 3-4 kg vermeye çalışıyordum. hamileliğim boyunca da aynen sağlıklı şekilde beslenmeye devam ediyorum. sadece aralarda ayran süt içmeye çalışıyorum. ilk aylarda zaten kilo almasan da önemli değil dedi doktorum. bakalım inş sağlıklı bir şekilde devam ederim böyle.
65 kilo ile hamile kaldım,22.haftamdayım 71 kilo almışım,doktorum kızdı çok kilo almışsın diye.cevremdekilere göre ıyıymıs kılom ama doktorum benı neredeyse obez olan edecek.cok uzuluyom ama((yemekte mi yemeyeyim :)))