Ahh canım ben 65,5 hamile kaldım şu an 66,3 oldum bileMerhaba kizlar.
Zaten kilolu hamile kaldim. Cok fazla kilo alip sonrasinda veremicem diye ödüm kopuyor
13. Haftadayim suan.
Suana kadar hic kilo almadim ama zaten kilolu hamile kalmistim. Suan 64 kiloyum. Hedefim bu ayi da kilo almadan tamamlamak ve sonrasinda ayda 2 kilodan fazla almamakinsallah olur. :))
Sizde durumlar nasil. Birde şişmemek icin limonlu su iciyorum aksamlari yatmadan tabii tansiyonuma bakip da yapiyorum bunu. :)) tecrubeleri olanlar bizlerle paylasabilir mi.
Ve 2018 anneleri sizler suan ne durumdasiniz nasil gidiyor kilo alma durumlari.
Eşim bugün iyi kilo aldın ha yüzün falan şişti dedi eyvah eyvah daha bunun 6 ayı var önümüzdeDogumdan sonra hizlar veririz insallah canim. Kacinci hafta ?
Selam kizlar bende fazla kiloyla hamile kaldim suan 8.haftamdayim ilk kontrole gore 1 kilo vermia gibi gozukuyorum insallahda cok kilo almadan atlatirim
Eşim bugün iyi kilo aldın ha yüzün falan şişti dedi eyvah eyvah daha bunun 6 ayı var önümüzde
Tabii dimi canım yeterki sağlık olsun:)) verilir yaa nedir kilo dedigin
64 ile hamile kaldim 71 im suan 26 haftaligim
ben gebeliğimde yalnızca 8 kg almıştım
domates yeşillik ve ayranla beslenince öyle oluyor :)
tabi midem almadığı için biriey yiyemiyordum ama dr um sorun olmadıgını söylemişti
Ayni durumdaym suan ayran yogurt ve tarhana uclusu ile yasiyorum :)))))
afiyet olsun canım inan sorun olmuyor dr bana bebeğim sendeki herşeyi bulur o beslenir zaten sen kendine dikkat et asıl demişti
26+6 dayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?