- 21 Şubat 2018
- 33
- 31
-
- Konu Sahibi istanbull52
Canım rahim büyüyor ve rahim esnedikçe söylediğin her yerde ağrı olması normal sen benden ileridesin benim de kasıklarım(rahmim) sürekli ağrıyor. Bence normal. Ama eğer hareket etmeni engelliyorsa doğrulamıyorsan hiç ya da ağrı hiç geçmiyorsa bir doktoruna danış için rahat etsin.
ayni agrilar bende de var kizimda bu skntilarin hic biri yoktu bu sefer ki erkek acaba cinsiyetten dolayi farkli olabiliyo olur mu ?Hanımlar bu makatta ağrı bende de var doktorum normal olduğunu söyledi ekstra olarak bel ve kasık ağrılarım çok fazla.
Inşallah normaldir.
Allah butun hamilelere sifa verisn o zaman herkes de ayni sorun var:)Canım bahsettiklerin çatı ağrısı. 15.haftadan itibaren yaşadım ve hala artarak yaşıyorum, yatakta dönemez hale geldim.
Kalça kemiklerin genişliyor. Sıkıntı yok merak etme.
İlişki sonrası oluyorsa birlikte olmayın bir süre o zaman canımDgru soyluyosun nettede oyle yaziyo ama ilk gebeligimde bu skntilari 7 ve 8 ayda yasamistm ki sadece vajinada agri oluyodu iliski snrasi bunda devamli agri var cok rahtsiz ediyoinsallah dedigin gibidir.
Bilmiyorum daha cinsiyeti ilk hamileliğim bi deayni agrilar bende de var kizimda bu skntilarin hic biri yoktu bu sefer ki erkek acaba cinsiyetten dolayi farkli olabiliyo olur mu ?
Pardon siz cinsiyeti biliyormuşsunuz. :)Bilmiyorum daha cinsiyeti ilk hamileliğim bi de
Ama erkekse size haber veririm siz önce öğrenirseniz bana söyleyin :)
Sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah.
Doktorda oyle demisti her cocuk da ayni skintilar olmazmis. ilk gebeligim cok guzel cok rahatti bu cok zor. sizde insallah en kisa zaman da ogrenirsnz cinsiyetiniPardon siz cinsiyeti biliyormuşsunuz. :)
Genelde her çocuk da bile fark olur derler ama belki de cinsiyetle alakalı olabilir.