Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merb. arkadaslar.. 16 haftalik hamileyim ve ayakta durdugum zaman makatim da vajinamda ve bacaklarimin ic kisimlarnda agri oluyo sizde de boyle bi durumla karsilasan var mi? doktora gtmelimiyim.
Canım rahim büyüyor ve rahim esnedikçe söylediğin her yerde ağrı olması normal sen benden ileridesin benim de kasıklarım(rahmim) sürekli ağrıyor. Bence normal. Ama eğer hareket etmeni engelliyorsa doğrulamıyorsan hiç ya da ağrı hiç geçmiyorsa bir doktoruna danış için rahat etsin.
Bende de aynı şikayetler var rahimde kasıkta ağrı normal diyarum da makatta ağrı bende de var tuhaf geldi nedeni nedir acaba doktora söyleyeceğim randevum var yarın kabızlık filan olabilir diye düşünüyorum inş bir sıkıntı olmaz
Canım rahim büyüyor ve rahim esnedikçe söylediğin her yerde ağrı olması normal sen benden ileridesin benim de kasıklarım(rahmim) sürekli ağrıyor. Bence normal. Ama eğer hareket etmeni engelliyorsa doğrulamıyorsan hiç ya da ağrı hiç geçmiyorsa bir doktoruna danış için rahat etsin.
Dgru soyluyosun nettede oyle yaziyo ama ilk gebeligimde bu skntilari 7 ve 8 ayda yasamistm ki sadece vajinada agri oluyodu iliski snrasi bunda devamli agri var cok rahtsiz ediyo insallah dedigin gibidir.
Dgru soyluyosun nettede oyle yaziyo ama ilk gebeligimde bu skntilari 7 ve 8 ayda yasamistm ki sadece vajinada agri oluyodu iliski snrasi bunda devamli agri var cok rahtsiz ediyo insallah dedigin gibidir.
Doktorda oyle demisti her cocuk da ayni skintilar olmazmis. ilk gebeligim cok guzel cok rahatti bu cok zor. sizde insallah en kisa zaman da ogrenirsnz cinsiyetini