Gebelikte ki skintilar acil yardim kizlar:(

istanbull52

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
33
31
Merb. arkadaslar.. 16 haftalik hamileyim ve ayakta durdugum zaman makatim da vajinamda ve bacaklarimin ic kisimlarnda agri oluyo sizde de boyle bi durumla karsilasan var mi? doktora gtmelimiyim.:KK43:

Canım rahim büyüyor ve rahim esnedikçe söylediğin her yerde ağrı olması normal sen benden ileridesin benim de kasıklarım(rahmim) sürekli ağrıyor. Bence normal. Ama eğer hareket etmeni engelliyorsa doğrulamıyorsan hiç ya da ağrı hiç geçmiyorsa bir doktoruna danış için rahat etsin.

Bende de aynı şikayetler var rahimde kasıkta ağrı normal diyarum da makatta ağrı bende de var tuhaf geldi nedeni nedir acaba doktora söyleyeceğim randevum var yarın kabızlık filan olabilir diye düşünüyorum inş bir sıkıntı olmaz

Hanımlar bu makatta ağrı bende de var doktorum normal olduğunu söyledi ekstra olarak bel ve kasık ağrılarım çok fazla.
Inşallah normaldir.

Canım rahim büyüyor ve rahim esnedikçe söylediğin her yerde ağrı olması normal sen benden ileridesin benim de kasıklarım(rahmim) sürekli ağrıyor. Bence normal. Ama eğer hareket etmeni engelliyorsa doğrulamıyorsan hiç ya da ağrı hiç geçmiyorsa bir doktoruna danış için rahat etsin.

Dgru soyluyosun nettede oyle yaziyo ama ilk gebeligimde bu skntilari 7 ve 8 ayda yasamistm ki sadece vajinada agri oluyodu iliski snrasi bunda devamli agri var cok rahtsiz ediyo:KK43: insallah dedigin gibidir.

Canım bahsettiklerin çatı ağrısı. 15.haftadan itibaren yaşadım ve hala artarak yaşıyorum, yatakta dönemez hale geldim.

Kalça kemiklerin genişliyor. Sıkıntı yok merak etme.

Dgru soyluyosun nettede oyle yaziyo ama ilk gebeligimde bu skntilari 7 ve 8 ayda yasamistm ki sadece vajinada agri oluyodu iliski snrasi bunda devamli agri var cok rahtsiz ediyo:KK43: insallah dedigin gibidir.
İlişki sonrası oluyorsa birlikte olmayın bir süre o zaman canım

ayni agrilar bende de var kizimda bu skntilarin hic biri yoktu bu sefer ki erkek acaba cinsiyetten dolayi farkli olabiliyo olur mu ?
Bilmiyorum daha cinsiyeti ilk hamileliğim bi de :KK66:

Ama erkekse size haber veririm siz önce öğrenirseniz bana söyleyin :)

Sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah.

Bilmiyorum daha cinsiyeti ilk hamileliğim bi de :KK66:

Ama erkekse size haber veririm siz önce öğrenirseniz bana söyleyin :)

Sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah.
Pardon siz cinsiyeti biliyormuşsunuz. :)
Genelde her çocuk da bile fark olur derler ama belki de cinsiyetle alakalı olabilir.

X