Merhaba arkadaşlar, ben 6 senelik evliyim ve kaç senedir bebek için uğraşıyoruz eşimde bende yıprandık. 2 tüp bebek denemem kürtajla sonlandı kalp atışı olmadığı için, daha sonra genetik taramalı tüp bebek dedi doktorum genetikli yaptık 1 sağlıklı embriyo geldi. O embriyo transferi için beni hazırlayacakları, histeroskopi yapıldı rahimde yapısıklık var diye üzerine spiral takıldı 3 ay öyle gezdim sonra alındı ve alındığı ay hamile kaldım kendiliğinden. Süpriz oldu eşimede bana da. Şuan 5+4 haftalık hamileyim hersey güzel gidiyordu ama bugün kanamam geldi cok az ve kasıklarım cok agrıyor doktoruma gittim ultrason ile baktı ve kesemin seklının ıstedıgı gibi olmadığını söyledi haftaya tekrar bakacak sanırım bu bebegımde kürtajla alınacak moralim cok bozuk suan cokta sevindik kendiğilinden oldu diye ama benim gibi kesesi bozuk görünen var mı? Ayrıca bebegımde gorunmuyor haftaya gorunur m bakacak?? Okadar herseyimize bakıldı ama kromozomsal bozukluk m var anlamıyorum vücut neden bozuyor???
Aynı şey değil ama ben de 5 +1 deyim, ancak bugün gördü keseyi. Kese normalde 5inci bebekte 6ıncı haftada belli olur. O zaman kalp de dinlenir ancak kişiden kişiye değişir. Umarım güzel haberlerle gelirsin.
Aynı şey değil ama ben de 5 +1 deyim, ancak bugün gördü keseyi. Kese normalde 5inci bebekte 6ıncı haftada belli olur. O zaman kalp de dinlenir ancak kişiden kişiye değişir. Umarım güzel haberlerle gelirsin.
Insallah saglıkla kucagınıza alırsınız , Yok bende kese göründü pazartesi , kese sadece düzensizleimiş.. kesenin kenarını beğenmedi doktorum daha net olmalıydı dıyor
Insallah saglıkla kucagınıza alırsınız , Yok bende kese göründü pazartesi , kese sadece düzensizleimiş.. kesenin kenarını beğenmedi doktorum daha net olmalıydı dıyor