• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kese ne zaman görünür,keseyi görmek için beta hcg değeri kaç olmalıdır

safiye27

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
İzmir
hamileyim adetim 3 gün geçti hem idrarda hem kanda hamile çıktım fakat kese görünmedi.daha önce bir düşük yaptım ve sonrasında tekrar gebe kalabilmek için çok uğraştım o yüzden çok tedirginim bir sorun olacak diye.lütfen yardım arkadaşlar

hamileyim adetim 3 gün geçti hem idrarda hem kanda hamile çıktım fakat kese görünmedi.daha önce bir düşük yaptım ve sonrasında tekrar gebe kalabilmek için çok uğraştım o yüzden çok tedirginim bir sorun olacak diye.lütfen yardım arkadaşlar[/QU
benım beta hcg 2900 e yakındı keseyı gorduk. 4+4 haftalıktım. doktorum 2000 ı gecerse gorunur demıstı.

hamileyim adetim 3 gün geçti hem idrarda hem kanda hamile çıktım fakat kese görünmedi.daha önce bir düşük yaptım ve sonrasında tekrar gebe kalabilmek için çok uğraştım o yüzden çok tedirginim bir sorun olacak diye.lütfen yardım arkadaşlar

Arkadaşım , ben adetimin üstünden 1 hafta geçtikten sonra test yaptırmıştım , değerim 2042 çıkmıştı. 1 hafta sonra muayneye gittim, tuvalete sıkışık olmadığım için karından göremedik, doktor vajinal usg ile gördü. Yani 2000 i geçmesi gerekiyor..

Back
X