gebelikte kese bozukluğu

oscar78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
2
0
86
Eskişehir
Selam arkadaşlar..Ben 34 yaşındayım.Hamileyim. Ama çok iç açıcı gelişmiyor herşey. Gittiğim doktor kesenin bozuk olduğunu hemen pazartesi günü aldırmam gerektiğini söyledi. Ben duramadım diğer bir doktora gittim. O da regl tarihine göre 5+6 haftalık ultrasona göre 4+6 haftalık olduğunu böyle durumlarda geç döllenme olabileceğini biraz beklememiz gerektiğini kese düzelebilir ama bir terslik olursa zaten vücut atacaktır dedi. Herhangi bir ağrı sızı kanama lekelenme yok şükür. beta hcg ilk değerim 961,6 on gün sonraki değerim 7269,6 çıktı.Benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda. Bundan önce 23+6 da bir erken doğumum ve 5 haftalık bir düşüğüm var. Tüm kan genetik hormonal testleri yaptırdım. Sadece pıhtılaşma çıktı. Bunu da hergün heparin iğnesi ile ayarladık . Kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Acil cevaplar yazın bana..:32:

Canım inşallah bir sıkıntı yoktur :nazar: benimde 1 hafta geridendi doktor geç döllenme olabilir demişti Allaha şükür zamanla kapattı haftasını sakın üzülme zaten doktorun dediği gibi birşey olsa lekelenme veya kanaman olur sen kendini üzme ne olur ne olmaz yorulmamaya dikkat et hayırlısıyla herşey olcağına varır Allah'ın izniyle :nazar:

Merhaba oscar bende seninle aynı problemi yaşıyorum. Kesem fazla gelşmiyor ve etrafı tırtıklıymış 4 yıldır bu günü bekliyordum ama bir ohh diyemedim cuma tekrar dr gideceğim bu arada kan değerimde de artış var. Cuma günü tekrar dr gdeceğim umarım düzelir. Sende ne oldu gelişmeleri yazarısın ltf ??

Back