Gebelikte kaşıntı

Arkadaşlar bendede 34.haftada başlayan dayanılmaz bir kaşıntı başladı önce ayaklarda sonra ellerde vücuduma yayıldı.cilt doktoruna gittim kadın doğumcuya gittim ne kullamdıysaö fayda etmedi.bir kaç kremi karıştırıyordum yine geçmedi.karaciğer enzimlere bakıldı normaldi.gece uyumak hiç yok gibi bişeydi.en son bir danıştığımız cildiye doktoru DERMOVATE %0.05 Krem önerdi.birkez sürmemle bile rahatladım.gece uyuyabildim rahatça belki birilerine faydam olur diye yazmak istedim.

Ben de 23 haftalık hamileyim 1 haftadır kaşıntım çok oluyor yediğim bir şey dokundu sandım ama buraya bakınca herkeste olduğunu gördüm bugün ben de gideceğim doktora umarım geçer tez zamanda yoksa ellerim ayaklarım göğüslerim mahvoldu kaşımaktan

Şu an aynı belirtiler ben de var

Evet canım. Progestan kullanıyor musun? Kullanmasan bile hamilelikte progesteron hormonu arttıkça kaşıntı yapıyormuş. Bir ihtimal mantar da olabilir demişti doktorum ama ben üstüne düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…