Gebelikte kaşıntı ve yanma

Baharozlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
19
1
1
36
Selam kızlar. Geçen gün genital bölge temizliği yaparken hafif bir kesik oldu çok az da kanama. O günden veri yanma ve kaşınıtı var. 15 haftalık hamileyim. Travocort krem kullanılır mı acaba ya da kaşınma ve yanma için bir öneriniz varmı.

Selam kızlar. Geçen gün genital bölge temizliği yaparken hafif bir kesik oldu çok az da kanama. O günden veri yanma ve kaşınıtı var. 15 haftalık hamileyim. Travocort krem kullanılır mı acaba ya da kaşınma ve yanma için bir öneriniz varmı.
O kremi kullanma. Hamileler icin c grubu bir ilac yani zarar ve faydalari aktif bilinmeyen bir ilac. Vazelin kullanabilirsin yumusatmasi icin. Ve devamli temiz tutmalisin.gecmis olsun

Bildiğim kadarıyla o kortizonlu yani tavsiye etmem açıkçası.
Bende aşırı kuruluk var o yüzden sık sık yaşardım bu durumları açıkçası size tavsiyem sirke . Suyla seyreltip yıkayın ilk işlemde hafif yanma hissedersiniz ama sonrakilerde olmaz ve aynı gün geçer eğer ileri boyuttaysa iki güne geçer ama ilk uygulamadan sonra bile rahatlığı hissedersiniz. İşlemden sonra suyla tekrar yıkayabilirsin.

Bildiğim kadarıyla o kortizonlu yani tavsiye etmem açıkçası.
Bende aşırı kuruluk var o yüzden sık sık yaşardım bu durumları açıkçası size tavsiyem sirke . Suyla seyreltip yıkayın ilk işlemde hafif yanma hissedersiniz ama sonrakilerde olmaz ve aynı gün geçer eğer ileri boyuttaysa iki güne geçer ama ilk uygulamadan sonra bile rahatlığı hissedersiniz. İşlemden sonra suyla tekrar yıkayabilirsin.
Hayir sirkeli suyu tavsiye etmiyorum. Ozellikle vajinal bir yolda kesinlikle denemeyin ustelik hamile bir kişi asla asla asla.. suyla da seyreldilse kesinlikle hayir. Bakiniz sadece vaselin o da dış bolgesine ic bölgesine temas ettirmeyin. Sırf cesitli sebeplerle enfeksiyon yüzünden bebegini kaybedenler var arkadaslar hamilelikte bitkisel hic bir sey ilac cay vesaire kullanmayin..

Back
X