Gebelikte kaşıntı ve kızarıklık

naner

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
387
20
118
:kahve:Merhaba,

14+5 günlük hamileyim 1,5 hafta önce meme bölgesinde kaşıntı başladı.meme altlarımda kızarıklıklar oldu.Sonra bütün mememe yayıldı:((hem kaşıntı da var.son birkaç gündür de mememin üst kısmı gögüz ve boynumda çıktı.Dün cildiyeciye gittim.Egzama lduğumu söyledi daha önce hiç olmamıştım:((losyon ve puda verdi..bu sabahda sağ kolumun eklem kısmında da çıktığını gördüm çok kötüyüm ne yapmalıyım?sizde de var mı böyle birşey.lütfen bana yardım edin:((((hamilelikte olur mu böyle şeyler?geçer mi bu yoksa gebelikten sonra da devam ederse ben ne yaparım:(((yormlarınızı bekliyorum arkadaşlar:((

gebelik döneminde vücut gerildiği için kaşıntı olabiliyor diye duymuştum ben böyle bir sorun yaşmadım ama bebek yağı sürebilrisin belki :uhm: genelde öyle yapıyorlardı başına gelen arakdaşlar
doktorunu aradın mı o daha iyi bir bilgi verir sana

evet doktorum cildiyeciye görünmem gerektiğni söyledi.ben de gitti dün ama çok endişeliyim ya geçmezse diye :((

merhabalar
benim ilk hamileliğimde çok fenaydı kaşıntım komple her yerim kaşınıyordu
en sonunda iğne verdi dr.um öyle hafifledi
elma sirkeli su rahatlattı beni ama geçici bir çözüm tabi
eşim siliyordu pamukla öyle dolaşıyordum
gebelikte olan bişimiş sonra kayboldu
aa birde brokoli çorbası içmiştim acaba diyorum odamı etkili oldu
geçmiş olsun canım sanada
boll su içiceksin ve vücudunu nemli tutmalısın
hassas ciltlerde sanırım sık görülen bir durum

merhabalar
benim ilk hamileliğimde çok fenaydı kaşıntım komple her yerim kaşınıyordu
en sonunda iğne verdi dr.um öyle hafifledi
elma sirkeli su rahatlattı beni ama geçici bir çözüm tabi
eşim siliyordu pamukla öyle dolaşıyordum
gebelikte olan bişimiş sonra kayboldu
aa birde brokoli çorbası içmiştim acaba diyorum odamı etkili oldu
geçmiş olsun canım sanada
boll su içiceksin ve vücudunu nemli tutmalısın
hassas ciltlerde sanırım sık görülen bir durum

saol cnm tek olmadığımı görmek güzel.. doktor sana ne dedi peki?bana egzama dedi:((anlamadım hiç:((

kaşıntımııı tabiki bennn 8 ay boyunca hiç bir sorunum yoktu midem bile bulanmadı karnımdan baka hiç bişi yoktu oda olmasa zaten hamile olduğumu unuturdum heralde ama gel görki 32. haftama girdim önce bacaklarımın baldır kısmında deli gibi bi kaşıntı başladıönce alerji sandım geçer dedm sonra diğer bacağım kaşınmaya başladı ama nasıl kaşınıyo böyle sonra aynaya bi baktım şoka girdim böyle koca koca tomurcuklar olmuş kıpkırmızı bir iki gün bekledim baktım diz kapağıma yayılmış ggöbeğime geceleri uyutmuyo hemen cildiyeye gittim puppp olmuşum gebelikte görülen bi cilt dökülmesi 2 tane losyon verdi kullanıyorum ama birazcık rahatlatıyo aradan vakit geçince gene başlıyo ve şimdi iyice yayıldı 1 hafta oldu ayak bileklerime popomun üstüne ve ellerimin üstüne yayıldı uyuz gibiyim aynı haftaya bidaha gidicem ben araştırdım ancak doğumda tamamen geçiyomuş tabi kaşındıkça yayılıyo ama kaşınmayacak gibi değil vücudum berbat durumda geceleri uyyamıyorum kaşıntıdan günde 4-5 defa soğuk suyla duş alıyorum bazen sinirimden ağlıyorum 6 haftam var doğumuma bazen diyorum bayıltın beni nolur doğuma kadar derken buluyorum kendimi okadar kötüyüm düşün 1 haftada bukadar olduysa daha 6 haftam var ya sabır diyorum bunada şükrediyorum ama galiba bidaha çocuk düşünmüyoruum çünkü bikere olanın her doğumunda oluyomuş Allah şifa versin canım

saol cnm tek olmadığımı görmek güzel.. doktor sana ne dedi peki?bana egzama dedi:((anlamadım hiç:((

kadın doğumcum gebelik alerjisi demişti cildiyeye gitmedim
iğne işe yaradı gibi
aman zorr hakikaten ama şimdi 2 bebeğimi bekliyorum çok şükür hiçç şikayetim yok diyebilirim inşallahh böyle sürer

kaşıntımııı tabiki bennn 8 ay boyunca hiç bir sorunum yoktu midem bile bulanmadı karnımdan baka hiç bişi yoktu oda olmasa zaten hamile olduğumu unuturdum heralde ama gel görki 32. haftama girdim önce bacaklarımın baldır kısmında deli gibi bi kaşıntı başladıönce alerji sandım geçer dedm sonra diğer bacağım kaşınmaya başladı ama nasıl kaşınıyo böyle sonra aynaya bi baktım şoka girdim böyle koca koca tomurcuklar olmuş kıpkırmızı bir iki gün bekledim baktım diz kapağıma yayılmış ggöbeğime geceleri uyutmuyo hemen cildiyeye gittim puppp olmuşum gebelikte görülen bi cilt dökülmesi 2 tane losyon verdi kullanıyorum ama birazcık rahatlatıyo aradan vakit geçince gene başlıyo ve şimdi iyice yayıldı 1 hafta oldu ayak bileklerime popomun üstüne ve ellerimin üstüne yayıldı uyuz gibiyim aynı haftaya bidaha gidicem ben araştırdım ancak doğumda tamamen geçiyomuş tabi kaşındıkça yayılıyo ama kaşınmayacak gibi değil vücudum berbat durumda geceleri uyyamıyorum kaşıntıdan günde 4-5 defa soğuk suyla duş alıyorum bazen sinirimden ağlıyorum 6 haftam var doğumuma bazen diyorum bayıltın beni nolur doğuma kadar derken buluyorum kendimi okadar kötüyüm düşün 1 haftada bukadar olduysa daha 6 haftam var ya sabır diyorum bunada şükrediyorum ama galiba bidaha çocuk düşünmüyoruum çünkü bikere olanın her doğumunda oluyomuş Allah şifa versin canım

cnm bende bir tane düşünüyorum:(çok zor Allah yardımcımız olsun.kaşın kaşın sonra kızar sonra şişiyo sivilce gibi ama daha geniş bölgede şimdi ayak dizlerim arkası ve ellerimde de var.ben çalışıyorum hala 7 aya kdar da çalışacağım bu kaşıntıyla nasıl geçecek bilmiyorum 5 ay:((bana doktor egzama dedi ama ellerim dizlerime yayıldıma yeni olduacaba başka bir doktora daha mı gitsem diyr düşünüyorum:((

kadın doğumcum gebelik alerjisi demişti cildiyeye gitmedim
iğne işe yaradı gibi
aman zorr hakikaten ama şimdi 2 bebeğimi bekliyorum çok şükür hiçç şikayetim yok diyebilirim inşallahh böyle sürer

Maşallah ben 1 tane düşünüyorum bu zorluktan sonra:(vücüduma yayılmaya başladı:(senin ne kadar sürdü kaşınma?doğuma kadar devam ediyor mu yoksa belli bir süre sonra geçer mi?

Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir çektim gögüs kaşıntılarına Mustela diye bir krem var hamileler için onu kullandım çok şükür geçtii bayaaaa:)böyle sorununuzvarsa deneyin derim:)ben çok araştırdım...ve çok çektim.Allah yardımcımız olsun...

Merhaba,

bende ayni durumdayim, heryerim cok fena kasiniyo, cildiyeye gittim puppp oldugunu soyledi. Doguma 2 haftam var :( geceleri dayanamiyorum agliyorum hep psikolojim bozuldu. dogumu yapar yapmaz geciyomu kizlar siz tecrubelisiniz bana soyleyin n olur :(((((

Baya yil.gecmis cnm aradan..ama beni anlatmissin sanki..dogumdan sonra gectimi hemen biraaz paylasirmisin:/

Maşallah ben 1 tane düşünüyorum bu zorluktan sonra:KK43:vücüduma yayılmaya başladı:KK43:senin ne kadar sürdü kaşınma?doğuma kadar devam ediyor mu yoksa belli bir süre sonra geçer mi?
merhabaaaa sizin gibi gebelik egzaması oldummm geçti mi doğumdan sonra sizdee

Selam arkadaşlar benimde böyle bir sorunum var göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo ve şeffaf koyu kıvamlı bir su geliyor acaba nedeni nedir kii ve kaşıntı için önerebileceğiniz birşey var mı??

Back
X