Gebelikte kasık ağrısı yaşayanlar

babycl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
186
70
28
Merhaba,
İlk gebeliğim aşılama ile gerçekleşti. Dün beta değerin 680 çıktı. Artışları gayet normal ve güzel fakat kasık ağrısı yaşıyorum. Gündüz çok fazla değil fakat akşama doğru iyice şiddetleniyor. Dış gebelik geçiriyor olmaktan korkuyorum.

Ben de 4+4üm. İki gündür karın ağrısı kasık ağrısı var. Kanama yok. Olsa acile gideceğim. Normal mi bilmiyorum. 🤷‍♀️

Benim de reglim 6 gün gecikti döngülerim 28 normalde. Kasık ağrısı hep vardı ama hafifti. Dün gece aşırı şiddetlendi. Bu da bana dış gebelik mi geçiriyorum diye düşündürmeye başladı. Sabah uyandığımda bir şey yoktu şimdi yine artmaya başladı. Akşam çok kötü olur herhalde. Çok korkuyorum. Randevu da pazartesi. Bütün bir hafta sonu nasıl sabredicem bilemiyorum.

Kanama olmadigi surece bu agrilar cok normal rahim buyuyor bebek iceride yerlesiyor
Endise etmeyin🥰
İçimi rahatlatacak tek bir cümle arıyordum. Teşşekkür ederim. İnşallah o sebepten oluyordur. Yürüyünce çok rahatlatıyor bu arada. akşama kadar ayakta kalsam ağrımaz gibi hissediyorum. Oturunca ağrılar başlıyor.

İçimi rahatlatacak tek bir cümle arıyordum. Teşşekkür ederim. İnşallah o sebepten oluyordur. Yürüyünce çok rahatlatıyor bu arada. akşama kadar ayakta kalsam ağrımaz gibi hissediyorum. Oturunca ağrılar başlıyor.
Normal canim kendini strese sokma sakin 🥰
Nasil rahatsan oyle yap ama kendini de yorma

Merhaba,
İlk gebeliğim aşılama ile gerçekleşti. Dün beta değerin 680 çıktı. Artışları gayet normal ve güzel fakat kasık ağrısı yaşıyorum. Gündüz çok fazla değil fakat akşama doğru iyice şiddetleniyor. Dış gebelik geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Gayet normal kanama olmadığı sürece bende 8-9. haftaya kadar adet ağrısına benzer kasık ağrıları yaşadım ayaklarınıza güzel kalın çorap giyin patik gibi olan ev terlikleri giyin ayaklarınız sıcak kalsın geçiyor

Gayet normal kanama olmadığı sürece bende 8-9. haftaya kadar adet ağrısına benzer kasık ağrıları yaşadım ayaklarınıza güzel kalın çorap giyin patik gibi olan ev terlikleri giyin ayaklarınız sıcak kalsın geçiyor
Ağrılarınız kesik kesik miydi, sürekli miydi? Benim hiç kesilmiyor sürekli ama dayanılmayacak ağrılar değil. Dediğiniz gibi adet sancısına benziyor. Hatta lavaboya gitmeye korkuyorum kanama görürürm diye.

Ağrılarınız kesik kesik miydi, sürekli miydi? Benim hiç kesilmiyor sürekli ama dayanılmayacak ağrılar değil. Dediğiniz gibi adet sancısına benziyor. Hatta lavaboya gitmeye korkuyorum kanama görürürm diye.
adet ağrılarım gibiydi aynı benim ara ara gelirdi adet sancılarım o da aynıydı şimdi sizin ağrılarınız normalde nasılsa ona benzerdir ama rahim büyüyor sonuçta illaki ağrı olacak bebek yerleşiyor hafif kahverengi kanamalar ble normal kabul ediliyor bu dönemde

adet ağrılarım gibiydi aynı benim ara ara gelirdi adet sancılarım o da aynıydı şimdi sizin ağrılarınız normalde nasılsa ona benzerdir ama rahim büyüyor sonuçta illaki ağrı olacak bebek yerleşiyor hafif kahverengi kanamalar ble normal kabul ediliyor bu dönemde
Anladım, çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Pazartesiyi bekleyeceğim sabırla. Umarım sağlıklı bir kese ve embriyo görürüz.

18 haftalık hamileyim. İlk haftalarımda çok fazla kasık ağrım oldu. Bebek yerleştikçe geçti çok şükür. Korkmayın. Her şey olacağına varır strese sokmayın bedeninizi. Sürekli dinlemeyin dikkatinizi dağıtmaya çalışın. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım o dönem çok yıprattım kendimi

18 haftalık hamileyim. İlk haftalarımda çok fazla kasık ağrım oldu. Bebek yerleştikçe geçti çok şükür. Korkmayın. Her şey olacağına varır strese sokmayın bedeninizi. Sürekli dinlemeyin dikkatinizi dağıtmaya çalışın. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım o dönem çok yıprattım kendimi
Evet ağrım biraz uyuyup dinlenince geçti. Bugüne hiçbir şey kalmadı çok şükür. Teşekkür ederim 🥰

Evet ağrım biraz uyuyup dinlenince geçti. Bugüne hiçbir şey kalmadı çok şükür. Teşekkür ederim 🥰
merhaba benimde reglim 5 gün gecikti kasıklarım şiş gibi sanki benimde ayaktayken sanki hiç sorun yok gibi ama otururken uzanırken özellikle sol kasığım hafif ağrır gibi sizinde aynı şekilde mi peki bide göğüslerde şiş ve acıyor mu

Evet kasığımda sanki adet olacakmışım gibi ama adet ağrısından biraz da farklı olduğu belli olan ağrılar oldu. Ayaktayken sıkıntı yok da yürüdüğümde adımlarımı kasığımda hissediyodum. Oturunca feci ağrıyodu. Birkaç gün böyle sürdü sonra kendiliğinden geçti. Doktorum yerleşme olmuştur o süreçte dedi. Adetiniz epey bir geçmiş test yaptırın bence şüpheniz varsa. Göğüs ağrım çok yok hafiften dokununca hissediyorum ama bayağı büyüdü göğüslerim. Şuan bir ay 5 günlük.

Merhaba,
Aşılama da ilk belirtiler ne mzn başladı bende aşılama yaptım 7.guj hiçbir belirtim yok

Aşılama da ilk belirtiler ne mzn başladı bende aşılama yaptım 7.guj hiçbir belirtim yok
Dediğim gibi benim sadece kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim olmadı. Hatta kasık ağrısını bile yaşamayabilirsiniz. Kimi tüm belirtileri gösterir, kimi hiçbir belirti göstermez. Hatta aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile farklı belirtiler olabilirmiş. O yüzden endişelenmeyin belirti aramayın. Bolca dua edin. Ben salatı tefriciye okudum cumadan cumaya 4444 defa, yakınlarımla beraber okuduk tabi ki. Bu duaya çok inanıyorum, iki kere deneyimledim ve sonuç aldım çok şükür Allah'ın da izniyle, tavsiye ederim.

Kızlar ağrılar çok normal bebek kendine alan acıyor ondan demişti doktor adet olacak gibi ağrılar ilk aylarda normal korkmayın üzülmeyin bebişte etkilenir sonra

Benim de hala devam eden ve ilk belirtim regl olacak gibi ağrıydı. Sonradan uyku hali de eklendi ama bu ağrı ara ara yokluyor.

Kızlar ağrılar çok normal bebek kendine alan acıyor ondan demişti doktor adet olacak gibi ağrılar ilk aylarda normal korkmayın üzülmeyin bebişte etkilenir sonra
Evet ağrılarım devam etti ama sonra birden bire kesildi. Benim de doktorum yerleşme ağrısı olduğunu soyledi.

X