Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimi rahatlatacak tek bir cümle arıyordum. Teşşekkür ederim. İnşallah o sebepten oluyordur. Yürüyünce çok rahatlatıyor bu arada. akşama kadar ayakta kalsam ağrımaz gibi hissediyorum. Oturunca ağrılar başlıyor.Kanama olmadigi surece bu agrilar cok normal rahim buyuyor bebek iceride yerlesiyor
Endise etmeyin
Normal canim kendini strese sokma sakinİçimi rahatlatacak tek bir cümle arıyordum. Teşşekkür ederim. İnşallah o sebepten oluyordur. Yürüyünce çok rahatlatıyor bu arada. akşama kadar ayakta kalsam ağrımaz gibi hissediyorum. Oturunca ağrılar başlıyor.
Gayet normal kanama olmadığı sürece bende 8-9. haftaya kadar adet ağrısına benzer kasık ağrıları yaşadım ayaklarınıza güzel kalın çorap giyin patik gibi olan ev terlikleri giyin ayaklarınız sıcak kalsın geçiyorMerhaba,
İlk gebeliğim aşılama ile gerçekleşti. Dün beta değerin 680 çıktı. Artışları gayet normal ve güzel fakat kasık ağrısı yaşıyorum. Gündüz çok fazla değil fakat akşama doğru iyice şiddetleniyor. Dış gebelik geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Ağrılarınız kesik kesik miydi, sürekli miydi? Benim hiç kesilmiyor sürekli ama dayanılmayacak ağrılar değil. Dediğiniz gibi adet sancısına benziyor. Hatta lavaboya gitmeye korkuyorum kanama görürürm diye.Gayet normal kanama olmadığı sürece bende 8-9. haftaya kadar adet ağrısına benzer kasık ağrıları yaşadım ayaklarınıza güzel kalın çorap giyin patik gibi olan ev terlikleri giyin ayaklarınız sıcak kalsın geçiyor
adet ağrılarım gibiydi aynı benim ara ara gelirdi adet sancılarım o da aynıydı şimdi sizin ağrılarınız normalde nasılsa ona benzerdir ama rahim büyüyor sonuçta illaki ağrı olacak bebek yerleşiyor hafif kahverengi kanamalar ble normal kabul ediliyor bu dönemdeAğrılarınız kesik kesik miydi, sürekli miydi? Benim hiç kesilmiyor sürekli ama dayanılmayacak ağrılar değil. Dediğiniz gibi adet sancısına benziyor. Hatta lavaboya gitmeye korkuyorum kanama görürürm diye.
Anladım, çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Pazartesiyi bekleyeceğim sabırla. Umarım sağlıklı bir kese ve embriyo görürüz.adet ağrılarım gibiydi aynı benim ara ara gelirdi adet sancılarım o da aynıydı şimdi sizin ağrılarınız normalde nasılsa ona benzerdir ama rahim büyüyor sonuçta illaki ağrı olacak bebek yerleşiyor hafif kahverengi kanamalar ble normal kabul ediliyor bu dönemde
Evet ağrım biraz uyuyup dinlenince geçti. Bugüne hiçbir şey kalmadı çok şükür. Teşekkür ederim18 haftalık hamileyim. İlk haftalarımda çok fazla kasık ağrım oldu. Bebek yerleştikçe geçti çok şükür. Korkmayın. Her şey olacağına varır strese sokmayın bedeninizi. Sürekli dinlemeyin dikkatinizi dağıtmaya çalışın. Şimdiki aklım olsa öyle yapardım o dönem çok yıprattım kendimi
merhaba benimde reglim 5 gün gecikti kasıklarım şiş gibi sanki benimde ayaktayken sanki hiç sorun yok gibi ama otururken uzanırken özellikle sol kasığım hafif ağrır gibi sizinde aynı şekilde mi peki bide göğüslerde şiş ve acıyor muEvet ağrım biraz uyuyup dinlenince geçti. Bugüne hiçbir şey kalmadı çok şükür. Teşekkür ederim
Aşılama da ilk belirtiler ne mzn başladı bende aşılama yaptım 7.guj hiçbir belirtim yokMerhaba,
İlk gebeliğim aşılama ile gerçekleşti. Dün beta değerin 680 çıktı. Artışları gayet normal ve güzel fakat kasık ağrısı yaşıyorum. Gündüz çok fazla değil fakat akşama doğru iyice şiddetleniyor. Dış gebelik geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Dediğim gibi benim sadece kasık ağrısı oldu başka hiçbir belirtim olmadı. Hatta kasık ağrısını bile yaşamayabilirsiniz. Kimi tüm belirtileri gösterir, kimi hiçbir belirti göstermez. Hatta aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile farklı belirtiler olabilirmiş. O yüzden endişelenmeyin belirti aramayın. Bolca dua edin. Ben salatı tefriciye okudum cumadan cumaya 4444 defa, yakınlarımla beraber okuduk tabi ki. Bu duaya çok inanıyorum, iki kere deneyimledim ve sonuç aldım çok şükür Allah'ın da izniyle, tavsiye ederim.Aşılama da ilk belirtiler ne mzn başladı bende aşılama yaptım 7.guj hiçbir belirtim yok
Evet ağrılarım devam etti ama sonra birden bire kesildi. Benim de doktorum yerleşme ağrısı olduğunu soyledi.Kızlar ağrılar çok normal bebek kendine alan acıyor ondan demişti doktor adet olacak gibi ağrılar ilk aylarda normal korkmayın üzülmeyin bebişte etkilenir sonra