- 25 Ocak 2023
- 701
- 290
- 23
Sadece sol kasığımda ağrı var
Tarif edecek olursam sanki boyle iceriden etimi cekiyorlar kasilma gibi bisey
Ve bacagima vuruyor yururken
sol tarafima dogru baski uygulayip oturunca kasilma artiyo
Bir de afedersiniz asiri gaz sorunu yasiyorum
Gogsu cevreleyen kahverengi bolum ise limondan biraz daha buyuk sekilde yayilmis durumda
Ara ara da gogsumde sizi oluyor
Kabizlik sorunu yasiyorum yarin en erken regl olmam lazim takvime gore ya da diger gun olasi gecikmeyi sayarsak ?
Idrar rengimde koku var biraz ovulasyon testi yaparken fark ettim (adete yakin pik verirse gebelik oluyomus galiba forumda okumustum onun icin yaptim )
Ve idrar rengimde koyuluk basladi ki ben bi damacanayi 4_5 gunde bitiriyorum
Regl mi hamilelik mi anlayamadim ama agrinin tek tarafli devam edip artmasi suphe uyandirmaya basladi.
Belim agriyor bir de o tarafta kalcama vuruyor sizlama gibide
Ovulasyondan 1 gun sonra falan degerlendirmwye basladik ve devam ettik durmadan .
Ovulasyon testi kullanmadim takvime gore konusuyorum
Sizde nasil belirtiler oldu acaba tesekkur ederim
Tarif edecek olursam sanki boyle iceriden etimi cekiyorlar kasilma gibi bisey
Ve bacagima vuruyor yururken
sol tarafima dogru baski uygulayip oturunca kasilma artiyo
Bir de afedersiniz asiri gaz sorunu yasiyorum
Gogsu cevreleyen kahverengi bolum ise limondan biraz daha buyuk sekilde yayilmis durumda
Ara ara da gogsumde sizi oluyor
Kabizlik sorunu yasiyorum yarin en erken regl olmam lazim takvime gore ya da diger gun olasi gecikmeyi sayarsak ?
Idrar rengimde koku var biraz ovulasyon testi yaparken fark ettim (adete yakin pik verirse gebelik oluyomus galiba forumda okumustum onun icin yaptim )
Ve idrar rengimde koyuluk basladi ki ben bi damacanayi 4_5 gunde bitiriyorum
Regl mi hamilelik mi anlayamadim ama agrinin tek tarafli devam edip artmasi suphe uyandirmaya basladi.
Belim agriyor bir de o tarafta kalcama vuruyor sizlama gibide
Ovulasyondan 1 gun sonra falan degerlendirmwye basladik ve devam ettik durmadan .
Ovulasyon testi kullanmadim takvime gore konusuyorum
Sizde nasil belirtiler oldu acaba tesekkur ederim