- 28 Ocak 2023
- 823
- 1
- 284
- 18
Doktora görünün derim.Sabah kalktiğimda geldi yok çok değil orta ama bel ile kasık ağrısı bayaği şiddetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora görünün derim.Sabah kalktiğimda geldi yok çok değil orta ama bel ile kasık ağrısı bayaği şiddetli
GalibaKimyasal gebelik büyük ihtimalle
Bilemedimki ne yapayımDoktora görünün derim.
Benimde tek tarafli agrim oluyordu hep sol kasigimda hissediyordum agrilari. Ultrasonda zaten sol tarafa dogru tutunca hemen gorulmustu keseKızlar, ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum.ortalama 3,5 haftalık demisgti. Net haftayı keseyi görmeden söyleyemedi geç döllenme olduğu için beta yükselişim vs güzel. Bu hafta sonu yada haftaya muhtemelen keseyi görürüz dedi ama şuan tek taraflı kasık ağrısı normal mi kese oluşumundan kaynaklı olabilir mi yaşayan oldu mu
Merhaba, yanlış yönlendirmek istemem ama bende geç döllenme ile hamile kaldığım için keseyi hemen gorememistim. Keseyi görmek için yanlış hatırlamıyorsam beyanın 3000 kere kadar çıkması gerektiğini söylemişti doktorum.ikiser kat artarak gittiğini düşünerek acele etme 30 ekime birşey kalmamış tekrar gittiğimde bakilir ve mutlaka doktorun en doğru şekilde yönlendirir. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinMerhabalar 5 ekimde taransfer oldum ve 12 gün sonra pozitif sonucu aldim değerim önce 60 2 gun sonra 140 4 gün sonra 545 oldu doktor daha kan vermene gerek yok dedi her şey düzenli dedi ..ben 2 gün sonra inanılmaz bir sol yan karın ağrısı ile güne uyandım dayandım ama ertesi gün hastanelik oldum sadece yol yan karın bel bacağıma vurdu ağrı sonra sol kasığa indi ...acil kadın doğumda hemen alttan baktılar ama kese görünmedi rahim kalın ama kese yok sonra tahlil yaptılar değerim 964 olmuş ...hemsiremi aradım degerimin sınırda yükseldiğini söyledi ve dia gebelik ihtimali de olabilir dedi inanılmaz.uzgunum ... değerim yükselir mi 30 Ekim de keseyi görmeye gidecektik lütfen Allah rızası için yardım edin
O kadar normal ki o ağrılar ben 5 haftalıkken düşük yapıyorum sandım o derece kasık ağrısı çekiyordum kan gelmediği sürece ya da böyle çookkkk aşırı şiddetli ağrı olmadığı sürece endişelenme bol su iç yat dinlen acile gidince çünkü düşük haftalarda direk alttan muayene ediyolar hoş bi zararı yok ama insan rahatsız oluyor ben işk haftalar evhamlıydıö biraz sonra bi saldım akışına her işimi yaptım evimi bile taşıdım kendini sürekli dinleme doktorun me derse onu yap.. inşallah bulantı kusma koku hassasiyeti yaşamazsınnn sana edebileceğim en güzel duaKızlar, ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum.ortalama 3,5 haftalık demisgti. Net haftayı keseyi görmeden söyleyemedi geç döllenme olduğu için beta yükselişim vs güzel. Bu hafta sonu yada haftaya muhtemelen keseyi görürüz dedi ama şuan tek taraflı kasık ağrısı normal mi kese oluşumundan kaynaklı olabilir mi yaşayan oldu mu
Merhaba, yanlış yönlendirmek istemem ama bende geç döllenme ile hamile kaldığım için keseyi hemen gorememistim. Keseyi görmek için yanlış hatırlamıyorsam beyanın 3000 kere kadar çıkması gerektiğini söylemişti doktorum.ikiser kat artarak gittiğini düşünerek acele etme 30 ekime birşey kalmamış tekrar gittiğimde bakilir ve mutlaka doktorun en doğru şekilde yönlendirir. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinMerhabalar 5 ekimde taransfer oldum ve 12 gün sonra pozitif sonucu aldim değerim önce 60 2 gun sonra 140 4 gün sonra 545 oldu doktor daha kan vermene gerek yok dedi her şey düzenli dedi ..ben 2 gün sonra inanılmaz bir sol yan karın ağrısı ile güne uyandım dayandım ama ertesi gün hastanelik oldum sadece yol yan karın bel bacağıma vurdu ağrı sonra sol kasığa indi ...acil kadın doğumda hemen alttan baktılar ama kese görünmedi rahim kalın ama kese yok sonra tahlil yaptılar değerim 964 olmuş ...hemsiremi aradım degerimin sınırda yükseldiğini söyledi ve dia gebelik ihtimali de olabilir dedi inanılmaz.uzgunum ... değerim yükselir mi 30 Ekim de keseyi görmeye gidecektik lütfen Allah rızası için yardım edin
Ben 29 haftalık oldum haftalarca zerumle geçirdim bulantı kusma yüzünden ama yine de duamız için teşekkür ederimO kadar normal ki o ağrılar ben 5 haftalıkken düşük yapıyorum sandım o derece kasık ağrısı çekiyordum kan gelmediği sürece ya da böyle çookkkk aşırı şiddetli ağrı olmadığı sürece endişelenme bol su iç yat dinlen acile gidince çünkü düşük haftalarda direk alttan muayene ediyolar hoş bi zararı yok ama insan rahatsız oluyor ben işk haftalar evhamlıydıö biraz sonra bi saldım akışına her işimi yaptım evimi bile taşıdım kendini sürekli dinleme doktorun me derse onu yap.. inşallah bulantı kusma koku hassasiyeti yaşamazsınnn sana edebileceğim en güzel dua
Ayyyy aynı bende öyleydim işte şimdi de 1 aydır deli gibi mide yanmasıyla beraber istifra başlamıştı en son kan kusuyordum doktorum bi ilaç yazdı şükür baya toparladımmMerhaba, yanlış yönlendirmek istemem ama bende geç döllenme ile hamile kaldığım için keseyi hemen gorememistim. Keseyi görmek için yanlış hatırlamıyorsam beyanın 3000 kere kadar çıkması gerektiğini söylemişti doktorum.ikiser kat artarak gittiğini düşünerek acele etme 30 ekime birşey kalmamış tekrar gittiğimde bakilir ve mutlaka doktorun en doğru şekilde yönlendirir. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Ben 29 haftalık oldum haftalarca zerumle geçirdim bulantı kusma yüzünden ama yine de duamız için teşekkür ederim
Geçmiş olsun kaçıncı haftadasin benim yanma vs şikayetim yokta hamielikte böbreğim büyüdü onun sancılarını çekiyorum son iki ay direniyorumAyyyy aynı bende öyleydim işte şimdi de 1 aydır deli gibi mide yanmasıyla beraber istifra başlamıştı en son kan kusuyordum doktorum bi ilaç yazdı şükür baya toparladımm
29 haftalık oldum bugünnGeçmiş olsun kaçıncı haftadasin benim yanma vs şikayetim yokta hamielikte böbreğim büyüdü onun sancılarını çekiyorum son iki ay direniyorum
Aa bende 29+329 haftalık oldum bugünn
Kızım olucak inşallah benim senin ne cinsiyetiAa bende 29+3
Kız bizim deKızım olucak inşallah benim senin ne cinsiyeti
Merhabalar sonuç ne oldu acabaMerhabalar 5 ekimde taransfer oldum ve 12 gün sonra pozitif sonucu aldim değerim önce 60 2 gun sonra 140 4 gün sonra 545 oldu doktor daha kan vermene gerek yok dedi her şey düzenli dedi ..ben 2 gün sonra inanılmaz bir sol yan karın ağrısı ile güne uyandım dayandım ama ertesi gün hastanelik oldum sadece yol yan karın bel bacağıma vurdu ağrı sonra sol kasığa indi ...acil kadın doğumda hemen alttan baktılar ama kese görünmedi rahim kalın ama kese yok sonra tahlil yaptılar değerim 964 olmuş ...hemsiremi aradım degerimin sınırda yükseldiğini söyledi ve dia gebelik ihtimali de olabilir dedi inanılmaz.uzgunum ... değerim yükselir mi 30 Ekim de keseyi görmeye gidecektik lütfen Allah rızası için yardım edin