• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kasık ağrısı/ kese oluşumu

eeefff10

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
179
101
18
Kızlar, ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum.ortalama 3,5 haftalık demisgti. Net haftayı keseyi görmeden söyleyemedi geç döllenme olduğu için beta yükselişim vs güzel. Bu hafta sonu yada haftaya muhtemelen keseyi görürüz dedi ama şuan tek taraflı kasık ağrısı normal mi kese oluşumundan kaynaklı olabilir mi yaşayan oldu mu 🙏🏼

Kızlar, ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum.ortalama 3,5 haftalık demisgti. Net haftayı keseyi görmeden söyleyemedi geç döllenme olduğu için beta yükselişim vs güzel. Bu hafta sonu yada haftaya muhtemelen keseyi görürüz dedi ama şuan tek taraflı kasık ağrısı normal mi kese oluşumundan kaynaklı olabilir mi yaşayan oldu mu 🙏🏼
Bende aynıyım kan değerim dün 227 çıktı ama kasıklarım ağrıyo

Bende 7gun gecikti 38.41 bu normalmi
Olabilir tabiki sonuçta 5 üzeri değerle hamile dolduğunu ogrenmissin hayırlı olsun 🙏🏼 ben emin içim rahat ettirsin diye iki gün sonra tekrar beta baktırdım doktor iki katının üzerine çıktıysa tamamdır demişti benim 22den 90 a çıkmış iki günde

Benim değer düşük o zaman dimi
Geç döllenme olduğu için normal bence bnim ilk değerim 44.9 du 4 gün sonra 227 çıkmış işte değer katlandıktan sonra bi sorun oluşmaz bnim son reglim Nisan 2 ama büyük ihtimalle Nisan 8 filan sayaxak

Bugün gidecektim sabah kanı görünce kaldım evde kasığımda bayaği ağri var

Sabah kalktiğimda geldi yok çok değil orta ama bel ile kasık ağrısı bayaği şiddetli

Back
X