Kızlar, ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum.ortalama 3,5 haftalık demisgti. Net haftayı keseyi görmeden söyleyemedi geç döllenme olduğu için beta yükselişim vs güzel. Bu hafta sonu yada haftaya muhtemelen keseyi görürüz dedi ama şuan tek taraflı kasık ağrısı normal mi kese oluşumundan kaynaklı olabilir mi yaşayan oldu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte kasık ağrısı/ kese oluşumu
- Konu Sahibi eeefff10
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek cinsiyet gebelik hamilelik kese bebek kese olusumu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende aynıyım kan değerim dün 227 çıktı ama kasıklarım ağrıyoKızlar, ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktorum.ortalama 3,5 haftalık demisgti. Net haftayı keseyi görmeden söyleyemedi geç döllenme olduğu için beta yükselişim vs güzel. Bu hafta sonu yada haftaya muhtemelen keseyi görürüz dedi ama şuan tek taraflı kasık ağrısı normal mi kese oluşumundan kaynaklı olabilir mi yaşayan oldu mu
Kaç gün gecikti adetinizBende aynıyım kan değerim dün 227 çıktı ama kasıklarım ağrıyo
Adetin 3.gun gecikmesinde kan testim de negatif çıkmıştı 11.gun gecikmede beta 22-23 gibi öğrendimKaç gün gecikti adetiniz
Olabilir tabiki sonuçta 5 üzeri değerle hamile dolduğunu ogrenmissin hayırlı olsun ben emin içim rahat ettirsin diye iki gün sonra tekrar beta baktırdım doktor iki katının üzerine çıktıysa tamamdır demişti benim 22den 90 a çıkmış iki gündeBende 7gun gecikti 38.41 bu normalmi
Bakalım inşallah tutunur bebişim bayağidir beklıyorduk dua edin kizlarAdetin 3.gun gecikmesinde kan testim de negatif çıkmıştı 11.gun gecikmede beta 22-23 gibi öğrend
Rabbim size bağışlasın iyi düşün iyi olsun doktorunun kontrolündesin zatenBakalım inşallah tutunur bebişim bayağidir beklıyorduk dua edin kizlar
Bi hafta ama geç döllenme çünkü dün tahlilde 227 çıktıKaç gün gecikti adetiniz
Benim değer düşük o zaman dimiBi hafta ama geç döllenme çünkü dün tahlilde 227 çıktı
Geç döllenme olduğu için normal bence bnim ilk değerim 44.9 du 4 gün sonra 227 çıkmış işte değer katlandıktan sonra bi sorun oluşmaz bnim son reglim Nisan 2 ama büyük ihtimalle Nisan 8 filan sayaxakBenim değer düşük o zaman dimi
Sabah kan geldi düştüRabbim size bağışlasın iyi düşün iyi olsun doktorunun kontrolündesin zaten
DimiSabah kan geldi düştü
Nasıl emin olucaksiniz ki ama, 38 betadan sonra hiç baktirdiniz mi iki katına çıktı mı diye, bence bir daha doktora gidin eğer öyle bir durum varsa da doktor kontrolünde hareket etmekte fayda varSabah kan geldi düştü
Kanaman çok mu peki ped dolduracak kadar mi eğer eşin yanindaysa yada biraz iyi hissedersen git yine de bugünBugün gidecektim sabah kanı görünce kaldım evde kasığımda bayaği ağri var
Kanaman çok mu peki ped dolduracak kadar mi eğer eşin yanindaysa yada biraz iyi hissedersen git yine de bugün
- 28 Ocak 2023
- 823
- 1
- 284
- 18
Kimyasal gebelik büyük ihtimalleBugün gidecektim sabah kanı görünce kaldım evde kasığımda bayaği ağri var