32 haftaligim benimde sürekli oluyor bu bebek çok hareketli olduğu için heralde itekliyo gibi yada dayaniyo sırtıyla yada poposuyla felan diye düşünüyodum hatta bazen hem sağ hem sol aynı anda oluyo,hiç rahime ilgili olduğunu düşünmemiştim ilk gebelik acemilik bizimkisiCanım haftalardır aynı durumu yaşıyorum ve benimki ağrılı oluyor ben su an 31. Haftadayım herhalde 20. Haftadan beri yasıyorumdur. Kötü bir şey değil korkma. Rahim genişlediği için kasılıp gevşiyor ve kasıldığında öyle bir tepecik oluyor. Böyle olduğu zamanlar sorunsuz ama mesela gün içerisinden 10 kere oluyorsa ve bu belli dakika aralıkları ile sancı ile geliyorsa o zaman erken doğum belirtisi olabiliyor. Diğer türlü gayet normal bir durum.
İlk zamanlar bende onu bebek sanıyordum ama bebek değil dediğim gibi rahim kasılıp gevşiyor. O sert olan rahim.32 haftaligim benimde sürekli oluyor bu bebek çok hareketli olduğu için heralde itekliyo gibi yada dayaniyo sırtıyla yada poposuyla felan diye düşünüyodum hatta bazen hem sağ hem sol aynı anda oluyo,hiç rahime ilgili olduğunu düşünmemiştim ilk gebelik acemilik bizimkisi
Hadi ya ama dokununca çekiyor sanki.İlk zamanlar bende onu bebek sanıyordum ama bebek değil dediğim gibi rahim kasılıp gevşiyor. O sert olan rahim.catlover35
Gun içinde okadar çok oluyor ki şuan yazarken bile karnım bir tarafa toplanıp tepecik oluyoİlk zamanlar bende onu bebek sanıyordum ama bebek değil dediğim gibi rahim kasılıp gevşiyor. O sert olan rahim.catlover35
Valla önceden sağıma soluma yatıp sonra sırt üstü yatınca oluyordu. Sonraları sağıma soluma yatık halde olunca da olmaya başladı. Şimdi ayaktayken bile oluyor. Günde 5-6 kez oluyor ama sancısız. Benim sancım normal gün içinde oluyor. Ama o sertleşme olduğu zaman değil yani. Erken doğum gibi bsey olmaz inşallahCanım haftalardır aynı durumu yaşıyorum ve benimki ağrılı oluyor ben su an 31. Haftadayım herhalde 20. Haftadan beri yasıyorumdur. Kötü bir şey değil korkma. Rahim genişlediği için kasılıp gevşiyor ve kasıldığında öyle bir tepecik oluyor. Böyle olduğu zamanlar sorunsuz ama mesela gün içerisinden 10 kere oluyorsa ve bu belli dakika aralıkları ile sancı ile geliyorsa o zaman erken doğum belirtisi olabiliyor. Diğer türlü gayet normal bir durum.
Değil merak etme yine gidince doktoruna sor benim dediğim gibi der o da ben otururken, ayakta, yatarken affedersin tuvalette otururken bile oluyorValla önceden sağıma soluma yatıp sonra sırt üstü yatınca oluyordu. Sonraları sağıma soluma yatık halde olunca da olmaya başladı. Şimdi ayaktayken bile oluyor. Günde 5-6 kez oluyor ama sancısız. Benim sancım normal gün içinde oluyor. Ama o sertleşme olduğu zaman değil yani. Erken doğum gibi bsey olmaz inşallah
Benim de ilk. Ben de acemiyim de. Dün de İnstagram da bi kız 34 haftalıkken kontrole gidince sancısı olduğunu öğrenip hastaneye yatışı yapılmış. Şey diyordu ‘ karın sertleşmesini hafife almayın, poposudur sırtıdır deyip geçmeyin’ diyordu. Onu da görünce korktum biraz32 haftaligim benimde sürekli oluyor bu bebek çok hareketli olduğu için heralde itekliyo gibi yada dayaniyo sırtıyla yada poposuyla felan diye düşünüyodum hatta bazen hem sağ hem sol aynı anda oluyo,hiç rahime ilgili olduğunu düşünmemiştim ilk gebelik acemilik bizimkisi
Herkeste varmış ama demek ki. Anormal bir durum gibi görünmüyor29 haftaligim aynı durum var.
Çok hareketli içten beni dövüyor adeta.
arada tepecik yapıyor elimle hissediyorum diyorum ayağını mi dayadın ne yapacaksin çıkmak için erken yat dinlen.
Burda okuyunca çok rahatladım açıkçası.
Aynen dediğiniz gibi oluyor. Şimdiye kadar hiç söylemedim. Bi dahaki randevu bi söyleyeyim olmazsaKasilma oluyor sanırım toplanip taş gibi oluyor sanırım benimde oluyordu ama bişey olmadı doktorunuza söyleyin belki nst yaptırır
Ay iyi iyi tamamDeğil merak etme yine gidince doktoruna sor benim dediğim gibi der o da ben otururken, ayakta, yatarken affedersin tuvalette otururken bile oluyor
Yaa evt bende gördüm o instagramdakini vallahi bilemedim neyse haftaya benimde randevu var bi sorayim bakayım ne diycem doktor,ama genel her gebede olan bisey anladigim normal bence bana çok anormal gibi gelmedi ama bakalımBenim de ilk. Ben de acemiyim de. Dün de İnstagram da bi kız 34 haftalıkken kontrole gidince sancısı olduğunu öğrenip hastaneye yatışı yapılmış. Şey diyordu ‘ karın sertleşmesini hafife almayın, poposudur sırtıdır deyip geçmeyin’ diyordu. Onu da görünce korktum biraz
Benim cok erken başlamıştı hatta nefesim kesiliyor gibi yani tam bu değil ama bir değişik oluyirdum. Dedim ama olabilir dedj sadece. İlk hamilelikte olunca doktor kasılma var mi diye bakmıştı, magnezyum vermiştiAynen dediğiniz gibi oluyor. Şimdiye kadar hiç söylemedim. Bi dahaki randevu bi söyleyeyim olmazsa
Evet. Başına gelen çok kişi varmış. Rahatlattı o beniYaa evt bende gördüm o instagramdakini vallahi bilemedim neyse haftaya benimde randevu var bi sorayim bakayım ne diycem doktor,ama genel her gebede olan bisey anladigim normal bence bana çok anormal gibi gelmedi ama bakalım
Magnezyum alıyorum aslında günlük ama. BilmiyorumBenim cok erken başlamıştı hatta nefesim kesiliyor gibi yani tam bu değil ama bir değişik oluyirdum. Dedim ama olabilir dedj sadece. İlk hamilelikte olunca doktor kasılma var mi diye bakmıştı, magnezyum vermişti