- 2 Mart 2024
- 688
- 127
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Kaşınmasını normal buldum da sivilceler çıktı garip geldi birazYok çok normal, gerilme nedeniyle kaşınıyor rahat ol beybi
Görsel atabilir misin kaşıntı yoluyla mı çıkan sivilce yoksa kendi kendine miKaşınmasını normal buldum da sivilceler çıktı garip geldi biraz
Çok çatladı işe yarar mı ki doktor zeytinyağı sür dedi çatlak umurumda değil de çok fazla kaşınıyorTatlı badem yağı sürmeyi dene bana iyi gelmişti hiçte catlamadim, sana da iyi gelir umarım
Bacım yatağa geçtim kim çekecek şimdiGörsel atabilir misin kaşıntı yoluyla mı çıkan sivilce yoksa kendi kendine mi
Zeytinyağı benim elimi bile kasindiriyor bı süre bekleyince, bazılarına iyi geliyor ama tatlı badem yağı iyi geliyor sabah akşam sürüyordum sonra sistikce gerildikce öğlen sık sık sürdüm bende, kaşınmasin diye, iyi geliyordu benim çok işime yaradı hiç kasimadimÇok çatladı işe yarar mı ki doktor zeytinyağı sür dedi çatlak umurumda değil de çok fazla kaşınıyor
Tamam badem yağı süreyim teşekkür ederimZeytinyağı benim elimi bile kasindiriyor bı süre bekleyince, bazılarına iyi geliyor ama tatlı badem yağı iyi geliyor sabah akşam sürüyordum sonra sistikce gerildikce öğlen sık sık sürdüm bende, kaşınmasin diye, iyi geliyordu benim çok işime yaradı hiç kasimadim
Kaşıntı normal de sivilceler çıktı işte doktora yazdım bakalım ne dicekGöbek tüylerini almaya başladıysan ondan kaynaklı batık, sivilce olabilir. Ya da hormonlardan kıllanmaya başladıysan o da sivilce yapmış olabilir. Kaşıntı zaten tamamen cildin gerilmesinden kaynaklı. Gün içinde sık sık nemlendir. Losyonlardansa yağlar daha başarılı